2777
2789
عنوان

ازدواج

166 بازدید | 13 پست

چجوری میشه ی دختر تو سن ۲۷ سالگی با شرایط خوب با ظاهر خوب با تحصیلات خوب با شغل خوب  حتی ی پیشنهادم برای ازدواج یا آشنایی نداره 

لطفا از پایین بودن سن یا اینکه زوده صحبتی نکنید

دخترای کوچیکتر از من تو سن ۲۱_۲۲ دارن ازدواج میکنن یا بچه دارن 

دوستا و همسنای خودمم همه ازدواج کردن و بچه دارن 

پس نه زوده نه سنم کمه 

منم حقم زندگی کردن دارم 

منم دلم ی ازدواج خوب میخاد

روزای جمعه خیلی دلم میخاد که یکیو داشته باشم که باهاش برم بیرون 

آخه چقدر دیگ باید تنهایی برم

خدا جانم شکرت                                                         آقایون درخواست ندین

چون هنوز تو سرنوشتت نیست...............هر وقت شد خودش پیش میاد

دیگه نه صلوات میفرستم نه دعا میکنم نه اسمتو میارم نه باهات حرف میزنم نه برات نامه مینویسم....چرا همه چی یطرفه باشه؟؟؟فقط من صدات کنم؟تو جواب ندی؟این رسمشه؟برو با همون بنده عزیزات که براشون کم نمیذاری.منم یه گوشه این دنیا زندگیمو میکنم تا .......

زیاد محیط های عمومی شرکت کن برو تاتر ، سینما ، کافی شاپ هتل های تجارتی یا کافه اینجور جاها ممکنه ادم خوبی سر راهت قرار بگیره

«زیبایی»مجموعه‏ ای از اجزاییه که آنچنان با هم هماهنگ هستن که نیازی نیست چیزی دیگه ‏ای بهشون اضافه بشه، برداشته بشه و یا جایگزین بشه و این چیزیه که تو هستی؛ تو زیبایی🧡

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

زیاد محیط های عمومی شرکت کن برو تاتر ، سینما ، کافی شاپ هتل های تجارتی یا کافه اینجور جاها ممکنه ادم ...

بخدا که میرم ولی کسی نمیاد 

خدا جانم شکرت                                                         آقایون درخواست ندین
سالهاست تاپیکت همینه فکرت رو سمت دیگه ببر عزیزم

شما چند ساله ازدواج کردین و چند سالتونه؟

شما چند ساله ازدواج کردین و چند سالتونه؟

من 35 سالمه و دو ساله ازدواج کردم. دقیقا همون زمانی که برام مقدر شده بود با مردی که همه چیز تمومه، عزیز دلم صبر داشته باش خدا حواسش هست 

جان و جهان من تویی   
من 35 سالمه و دو ساله ازدواج کردم. دقیقا همون زمانی که برام مقدر شده بود با مردی که همه چیز تمومه، ع ...

حس نمیکردین دیر شده؟

آخه من هیچ پیشنهادی ندارم 

هیچکس منو نمیبینه چجوری امید داشته باشم

من 35 سالمه و دو ساله ازدواج کردم. دقیقا همون زمانی که برام مقدر شده بود با مردی که همه چیز تمومه، ع ...

امیدوارم همیشه خوشبخت باشید

حس نمیکردین دیر شده؟آخه من هیچ پیشنهادی ندارم هیچکس منو نمیبینه چجوری امید داشته باشم‌

دنبال درس و کار بودم، خواستگار هم بود ولی کسی که من میخواستم نبود نه از نظر شغل و جایگاه اجتماعی، حسم بهش خوب نبود چون ماما هستم حتی مورد پزشک هم داشتم، اینو میخوام بهت بگم عزیزم حتی اگه هیچ کس هم نباشه به موقع خودش اونی که باید میاد از خدا بخواه آدم درست رو سر راهت بزاره حتی کمی هم دیر بشه مهم نیست مهم کیفیت زندگیته، من موقعی ازدواج کردم که کلا ذهنم رو از این موضوع منحرف کردم تو هم رها کن 

جان و جهان من تویی   

سلام عزیزم 

میشه بهم درخواست بدی ؟ یه چند تا چیز میخام بهت بگم راجع به ازدواج 

میشه برام صلوات بفرستی؟ فرستادی بهم بگو منم برات آیت الکرسی میخونم و صلوات میفرستم ♥️ حالم خوب نیست... جواب توهین و بی احترامی رو به هیچ وجه نمیدم  🫂❤️