2777
2789
عنوان

تو دانشگاه

166 بازدید | 13 پست

وقتی همکلاسیای پسرمون میبینم هم سلام بدم؟

ترم اولیم

دوستم میگه نکن فاز میگیرتشون ولی من خودم میگم دیگه آدم خیلییییم حبیب باشه بازم با سلام جوگیر نمیشه

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

نه بابا ولشون کن پرو که هستن پرو تر میشن جز مواردی که کاری داری بشر حسابشون نکن

آخه رفتم دم کلاسمون بعد فقط این چند تا پسر بودن دیدم زشته همینطور بی توجه برم دیگه یه سلام دسته جمعی دادم وگرنه در حالت عادی اگه یه دخترم بود میرفتم بغل اون

من ترم اول سلام میکردم ،الان که گذشته سلام نمیکنم زیاد 😂و خیلیم بدم میاد ولی خوب دیدم گاها یه جوری ...

وادعا

اقا سال بالاییامون که انقدر خیلی راحتن با هم

شمام یادمه پزشکی میخوندید

مگه کسایی که کادر درمانی بخاطر کارای گروهی به نزدیکتر نبودن؟😅

آخه رفتم دم کلاسمون بعد فقط این چند تا پسر بودن دیدم زشته همینطور بی توجه برم دیگه یه سلام دسته جمعی ...

حالا اینجوری اشکال نداره ولی مثلا همکلاسیات جایی دیدی سلام نکن نهایت دیگه یه سر تکون بده.باور کن بعضیاشون با همون سلام فاز میگیرن طرف تو نخ ماست😂

از همه چیز خستم💔اکثر کامنتهای منو با لحن مهربون و بدون نیش و خشونت کلا بخون(⌒‐⌒)
حالا اینجوری اشکال نداره ولی مثلا همکلاسیات جایی دیدی سلام نکن نهایت دیگه یه سر تکون بده.باور کن بعض ...

جدی؟

چه بددد

من از رو ادب اینکارو میکنم

وای بعد فکر کن سه تا پسر بودن به همشون دسته جمعی سلام کردم الان نگن این خیلی هوله هر سه ما رو میخواد🤣🤣🤣

وادعااقا سال بالاییامون که انقدر خیلی راحتن با همشمام یادمه پزشکی میخوندیدمگه کسایی که کادر درمانی ب ...

چقدر غلط دارم

لعنت به کیبورد

راستی چرا نمیشه ویرایش کرد پیامو؟

جدی؟چه بدددمن از رو ادب اینکارو میکنموای بعد فکر کن سه تا پسر بودن به همشون دسته جمعی سلام کردم الان ...

نه بابا یه سلام کلی اوکیع.حالا کم کم میشناسی میفهمی کیا رو کلا باید ندید بگیری بعضیا شعور اجتماعی مناسبی دارن

از همه چیز خستم💔اکثر کامنتهای منو با لحن مهربون و بدون نیش و خشونت کلا بخون(⌒‐⌒)
وادعااقا سال بالاییامون که انقدر خیلی راحتن با همشمام یادمه پزشکی میخوندیدمگه کسایی که کادر درمانی ب ...

همون سال بالاییا هم بستگی داره ،مثلا من کسی رو که دوست دارم اصلا راحت نیست 😅

آره ،صمیمی هست ولی در این مواقع نه ،ما موقع دروس عملی صمیمی میشیم بعدشم یادمون میره همه چی 😂البته خوب پیش میاد با یکی سلام و علیک نداری و کل کلاسات با همه یه جو عجیبی پیش میاد بینتون ،من الان با چند تا از همکلاسیام دارم تجربه اش میکنم 😂میخندیم مثلا با هم و یه سری مسائل دیگه ،خودشون برمیگردن نگاه میکنن و ... ،به ندرت حرف میزنیم ولی سلام و علیک ؟نه 😂😂😂

به هر حال من سعی میکنم رعایت کنم باز 

والا من با استادام راحت ترم تا با همکلاسیام 😂😂😂