2777
2789
عنوان

پریودی

111 بازدید | 16 پست

بچه ها برا کسی پیش اومده که به خاطر کم خونی خونریزیش خیلی کم باشه

البته درصورتی ک دفعه های قبلی تا ۳، ۴ روز خونریزی شدیدی داشته باشه

من دوماهه خونریزیم بیشتر از حد معمول کم شده ازمایش خونم ندادم ببینم کمخونم یا نه ولی فکر میکنم هستم علایمشو دارم

قبلا پریودیم خیلی رو نظم بود الانم همینطور ولی خونریزی ب شدت کم(مجردم هستم)

دارم نگران میشم شرایط دکتر رفتنم ندارم 

سلام دخترا، من چند ساله از سامان‌لعیا خرید می‌کنم و همیشه هم از کیفیت و تنوع کارهاش راضی بودم. چون اینستا نیست، الان کانالشون رو توی بله فعال کردن و بیشتر مدل‌هاشون رو اونجا می‌ذارن با تخفیف و شرایط اقساطی.

گفتم اگه کسی دنبالشون می‌گرده، از اینجا می‌تونه پیداشون کنه

میتونه بخاطر تنبلی تخمدان باشه. حتما دکتر برو. بعدا ازدواج کنی و بخوای بچه دار بشی، دیر بچت میشه. ...

واقعا شرایطش رو ندارم ب مامانم هر چی میگم میگه چیزی نیست دکتر نمیخواد اما من خیلی نگرانم و حتما باید خود مامانم ببرم دکتر اخه پول از کجا بیارم خودم برم هر چی بش میگم ب حرفم گوش نمیده، اخه دوماهه اینجوریم و قبلش اصلاااااا سابقه نداشته این ۲ماه هم برخلاف همه ماههای قبلی بدون درده پریودیم!!! 

واقعا شرایطش رو ندارم ب مامانم هر چی میگم میگه چیزی نیست دکتر نمیخواد اما من خیلی نگرانم و حتما باید ...

دقیقا تنبلی تخمدان به این صورته که پریودهای بدون درد و راحتی رو میگذرونی.   یه جوری مادرتو راضی کن.  بگو تو اینتزنت خوندم که این علائم خوب نیست و حتما باید برم دکتر

واقعا شرایطش رو ندارم ب مامانم هر چی میگم میگه چیزی نیست دکتر نمیخواد اما من خیلی نگرانم و حتما باید ...

اگه مادرت راضی نشد، نهایت برو داروخونه اونجا دکتر دارن.  مشکلتو بگو.  دارویی چیزی بهت بده

دقیقا تنبلی تخمدان به این صورته که پریودهای بدون درد و راحتی رو میگذرونی. یه جوری مادرتو راضی کن. ...

هزینه معاینه و تشخیص تنبلی تخمدان رو اطلاع ندارین تو چه رِنجیه؟ شاید بتونم جمع کنم پولشو ، مطمئنم مامانم راضی نمیشه

هزینه معاینه و تشخیص تنبلی تخمدان رو اطلاع ندارین تو چه رِنجیه؟ شاید بتونم جمع کنم پولشو ، مطمئنم ما ...

یه هزینه ویزیت میدی حدود ۲۵۰ تومن.  ممکنه دکتر سونو بنویسه که اونم فک کنم حدود یه تومن بشه.   حالا نمیدونم بیمه داری یا نه.   ولی ممکنه سونو هم ننویسه و از روی سوال جوابایی که ازت میکنه برات دارو بنویسه.   

حالا تو یه ویزیت برو.  نهایت سونو رو اگه هزینه نداشتی انجام نده ولی بذار دکتر ویزیتت بکنه و دارو بده

یه هزینه ویزیت میدی حدود ۲۵۰ تومن. ممکنه دکتر سونو بنویسه که اونم فک کنم حدود یه تومن بشه. حالا ن ...

بنظرتون این ماه قرص کم خونی بخورم ببینم ماه بعدی چی میشه عین قبل میشه یا نه اگه نشد برم دکتر؟

و طی این ماه هم پول ویزیت و شایدم اگه سونو خواست حداقل داشته باشم

بنظرتون این ماه قرص کم خونی بخورم ببینم ماه بعدی چی میشه عین قبل میشه یا نه اگه نشد برم دکتر؟و طی ای ...

گفتم قرص کمخونی بخورم چون حس میکنم شاید چون کمخونم البته قبلاهم هی کمخون میشدم هیچوقت پیش نیومد پریودیم اینجوری بشه

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز