2777
2789
نگاه میکنه ...خب منم نگاه میکنم چشم داره خب عزیزم این چ استدلالیههه شماها دارین...

درسته واقعا خصوصا تو بازار که جای پر رفت وآمدی هست هگه نگاه میکنن من خودم اینجور جاها خیلی دوس دارم بقیه رو کنکاش کنم مدل لباساشون رو ببینم قیافه های متنوع 

😂 کنجکاوم خب 

این یعنی هیزم؟؟؟  نه

خب مگه ادم متوجه میشه معنا داره یا نه؟ نگاهه دیگه ی لحظه اس نمیشه انالیز کرد قطعا

من دیدم وقتی یه دختر از دور میبینه نگاهش رو اونه تا برسیم بهش و اگه اون تایم ازش سوال کنم هی میگه چی ؟

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

درسته واقعا خصوصا تو بازار که جای پر رفت وآمدی هست هگه نگاه میکنن من خودم اینجور جاها خیلی دوس دارم ...

نه دیگه طبیعتا ادمیزاد چشماش میچرخه

کار خوبووو خدا میکنع ک با کسی حرف نمیزنه🙃نه تو آنی ک همانی.......نه من آنم ک تو دانی🧸
😂😂😂😂😂😂😂نبابا جذابیتی نداره اخه خودمم موندم عاشق چیش شدم😂😂

بابای من قیافشو ببینی حالت بهم میخوره دندوناش زرد ماهی یه بارحموم میره چاق و گندست ۱۶سال پیش دوست دختر ۲۰ساله داشت کلی هم زن صیغه ای 

چرا

قبلنا که تازه ازدواج کرده بودم حساس بودم .. ولی کم کم حساسیتم از بین رفت . حتی بعضی وقتا متوجه میشم که نگاه میکنه به بقیه . ولی حوصله این که بخوام بهش گیر بدم و بحث کنم  ندارم ‌. بعدشم مثلا یه دختر یا زن بدحجاب از جلوش رد بشه و اینم نگاش کنه بعد اینکه دختره رفت اینم یادش میره دیگه ..نگاهش همون لحظه اس . 

من دیدم وقتی یه دختر از دور میبینه نگاهش رو اونه تا برسیم بهش و اگه اون تایم ازش سوال کنم هی میگه چی ...

شاید حواسش نیست نمیدونم واقعا خودت حجاب داری لابد بقیه رو میبینه کنجکاوه...نمیدونم چی بگم

کار خوبووو خدا میکنع ک با کسی حرف نمیزنه🙃نه تو آنی ک همانی.......نه من آنم ک تو دانی🧸
از کجا باید بفهمم معمولیه یا نه ؟ آخه از بس بهش گفتم نگا نکن فک کنم اگ هم عادی بود براش دیگ عادی نیس ...

همونجور ک به مردا و پسرا و مغازه دار و مدیر و ... نگاه میکنه 

به بقیه هم نگاه میکنه

ما را برگزیدند برای انسان بودن🌻🦋