biball مدیر عضویت: 1403/06/10 تعداد پست: 2550 عنوان سطح پایین | مشاهده متن کامل بحث + 194 بازدید | 18 پست بچه ها واقعا خیلی برام عجیبه دور وریام چه فامیل چه دوست من و زندگیمو سطح پایین میبینن با اینکه مسافرت هایی رفتم اون تا بحال پا نذاشتن یا خونه خوب دارم با کلاسمولی با حرفاشون متوجه میشم منو هیچ میدوننخیلی غصه میخورم 1403/08/11 | 14:40 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
biball مدیر استارتر عضویت: 1403/06/10 تعداد پست: 2550 شاید منظورشون تو برخورد باشه نه دارایی ن اتفاقا تو برخورد از خودم مطمئنم بشدت با احترام حرف میزنم اونا از لحاظ دارایی منو سطح پایین میبینن
فرهمندفرناز عضویت: 1399/10/01 تعداد پست: 12906 ن اتفاقا تو برخورد از خودم مطمئنم بشدت با احترام حرف میزنم اونا از لحاظ دارایی منو سطح پایین میبینن مهم اینه خودت از خودت راضی باشی و لذت ببری .(به راه بادیه رفتن به از نشستن باطل ، که گر مراد نیابم به قدر وسع بکوشم .) ( که مازندران شهر ما یاد باد ، همیشه بر و بومش آباد باد. )
پپپینکییووو عضویت: 1403/05/20 تعداد پست: 5660 بخدا راست گفتی خیلی اعتماد بنفس دارن ولی من نمیدونم چرا ندارم یکم خودتو بگیر مثلا قبل دست میدادی موقع سلام و احوالپرسی اینسری دست نده از دور سلام علیک کن.پیششون زیاد نشین بابت حرف میزنن سنگین جوابشونو بده وقتے دیدین یڪے نمیخوادتون، اگه همون اول برین فقط دلتون میشڪنه ولے اگر به بودن باهاش اصرار ڪنین غرورتونم میشڪنه!
biball مدیر استارتر عضویت: 1403/06/10 تعداد پست: 2550 یکم خودتو بگیر مثلا قبل دست میدادی موقع سلام و احوالپرسی اینسری دست نده از دور سلام علیک کن.پیششون ز ... حتما همینکارو میکنم