یکی بگیر موهاتو نمدار کن روغن یا نرم کننده بزن شونه کن یه ظرف آب هم بذار کنار هر بار که شونه رو کشیدی تو موهات یه بار بزن تو ظرف آب
اعتقادات من خلاف چیزیه که فکر میکنی اکثر جامعه قبولش دارن اینکه تو این جامعه زندگی میکنم به این معنا نیست که تفکرات غالب بهش تفکرات منم باشه _________ درخواست دوستی نمیپذیرم
ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.
من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.
شونهی دندونه خیلی ریز واقعا تاثیر مثبتی دارهیکی بگیر موهاتو نمدار کن روغن یا نرم کننده بزن شونه کن ...
اگه موهاش پر پشت باشه اصلا تو موهاش نمیره اون شونه ها
محلول معجزه عالیه جوری میرن ک انگار هیچوقت نبودن
من دخترمرو به دنیا نیاوردم اون منو متولد کرد💖🫂 من به اون زندگی ندادم اون بود که به جسم خسته و مرده ی من زندگی بخشید... آره من هرسال اون روز رو به اسم اون اما برای خودم جشن تولد میگیرم 😇 اینجا خیلیا به من لطف دارن میگن امضات قشنگه👩❤️💋👩 قلم خودمه 🚫کپی ممنوع🚫
خب شما شونه رو بکشه ضرر که نداره چهارتا دونه هم کم کرد خوبه
اعتقادات من خلاف چیزیه که فکر میکنی اکثر جامعه قبولش دارن اینکه تو این جامعه زندگی میکنم به این معنا نیست که تفکرات غالب بهش تفکرات منم باشه _________ درخواست دوستی نمیپذیرم
اگه محلول دست سازه با بزند نامشخص و نامعتبر اصلا استفاده نکنید
این معجزه رو هر حا رفتم نبود. از با سلام سفارش بدم معتبره؟
از عطاریا بپرس یا تو دیوارم اگهی میزارن
من دخترمرو به دنیا نیاوردم اون منو متولد کرد💖🫂 من به اون زندگی ندادم اون بود که به جسم خسته و مرده ی من زندگی بخشید... آره من هرسال اون روز رو به اسم اون اما برای خودم جشن تولد میگیرم 😇 اینجا خیلیا به من لطف دارن میگن امضات قشنگه👩❤️💋👩 قلم خودمه 🚫کپی ممنوع🚫