2777
2789
عنوان

تسلیت میگم..

| مشاهده متن کامل بحث + 1281 بازدید | 132 پست

خدا بهشون صبر بده الهی داغ عزیزجان سوزه  

🍂🍂 ازم نخواه با تو بموووووووووونم 🍂🍂☔👫  تو هیچی از من نمیدوووونی  اگه بگم رازه دلم رووووووووو....تو هم کنارم نمی مونی  آخ تو هم کنارم نمی موووونی....

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

تو رو خدا راست میگی؟😢😢😢😢😢😢 چقدر کرد ها مظلومن 😭

اره عزیزم اونام تقصیری ندارن.ماهم ترکیم ترکاهم مظلومن.

اخه شوهرمم میگه نمیشه تعداد اصلی رو گف یواش یواش زیادمیشه مردم شوک نشن

بچه برا خاله مامانم و بچه هاش دعا کنین سرپلن هنوز از شان خبر نداریم از دختر عموم و بچه هاش و فامیلما ...

الهی خبر خوش بهتون برسه  

ما کنگاورم فامیل داریم خبری ازش نیست

خدا چرااااا ؟؟؟؟؟
مثل مسکن مهرشون؟؟؟؟؟؟؟

نمیدونم ولی کلا خونه های توی شهر و اونایی ک اسکلت محکمی دارن ستون دارن کمتر خراب شده

ولی روستاها رو ک نشون میده قشنگ آوار شده😔

🌏ز همه دست کشیدم که تو باشی همه ام💜
خودم كرمانشاهم شوهرم مرزه از ديشب بعداز زلزله كوشيش خاموشه هنوز نخوابيدم همش دارم با كريه ميكيرمش

ن عزیزم انشالله ک چیری نشده ،نذر کن ک سالم باشم

حرفات تو دلت جمع میشه جمع میشه جمع میشه یدفعه همرو میگی جنگ میشه
خودم كرمانشاهم شوهرم مرزه از ديشب بعداز زلزله كوشيش خاموشه هنوز نخوابيدم همش دارم با كريه ميكيرمش

عزیزم ان شاالله که چیزی نیس نگران نباش اروم باش ...شوهرتون چیکاره اس؟

◄ نِوِشتَטּ کــار مـَטּ نیســـتـــ ► 
اي واي من الان دق ميكنم

گلم نکن اینطوری با خودت ایشالا سالمه

براش دعا میکنیم

تروخدا اروم باش  

ننه شه دتر دور/شه کوی کوتر دور/ننه شه طلای دورا/نازدار کیجای دورا/ننه شه کیجا ره خرنه/آسمون ما ره خرنه/شه صوب روجاره خرنه/شه طلاطلا ره خرنه/آننه شه دلخواه دور/ننه پاپلی دور/آ شه دار تتی دور🥰
اره عزیزم اونام تقصیری ندارن.ماهم ترکیم ترکاهم مظلومن. اخه شوهرمم میگه نمیشه تعداد اصلی رو گف یواش ...

من به خاطر اتفاقای که تو جنگ و یا حتی اون موقع که داعش به مجلس حمله کرد و... اتفاقایی براشون افتاد میگم مظلومن 

دلیل خاصی نداشت این حرفم

دارم دلگرم تر میشم از این نزدیکی با اتیش...    کسی پشت من ایستاده که مثل کوهه سرسختیش....          ❤sh❤sh❤
زبونم بنداومده اميد داشتم صبح بشه بتونم بيداش كنم دعا كردنم يادم رفته دستام ميلرزه

انشالله که سالم هستن عزیزم

دارم دلگرم تر میشم از این نزدیکی با اتیش...    کسی پشت من ایستاده که مثل کوهه سرسختیش....          ❤sh❤sh❤