آیگین3 مدیر عضویت: 1390/07/28 تعداد پست: 4394 عنوان دیشب داشتم تی وی میدیدم یهو زمین لرزید | مشاهده متن کامل بحث + 530 بازدید | 47 پست پریدم پسرمو که کنارم خواب بود بکشمش تو بغلمهر چی چنگ میزدم نمیومد تو بغلم گفتم یا ابلفضل و کشیدمش تو بغلوای وحشتناک بودولی چون ما تو ارتفاع بودیم فهمیدم تو شهر ما اصلا محسوس نبوده برای خونه های زمینیوحشتناک بود تا نیم ساعت میلرزیدم به ما که نیومدی حداقل به خودت بیا! 1396/08/22 | 10:32 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
helma15 عضویت: 1395/06/24 تعداد پست: 3326 مداد شمعی معذرت میخلممت با دینا بودم.فک کنم اشتباهی دستم خورده رو پیام شما.عذر میخام گلم میشه برای سلامتی اقا مهدیار من یه صلوات بفرستید؟؟؟؟ (اللهم صلی علی مُحَمَّد و ال مُحَمَّد )
shidrokh عضویت: 1396/08/13 تعداد پست: 2056 عزیزم ب کار مادر شوهرت خندیدم.چرا دعوا داری عزیزم اشتباه ریپلای کردی
dinajoon عضویت: 1396/07/12 تعداد پست: 349 عااااشقمادرشوهرت شدم😂😂😂 تازه خیلی ریلکس میپرسه فردا وقت داری بریم باهم مبل ببینیم؟؟حالا قلب من اومده تو دهنم.بهش میگم بذار ببینم زنده میمونیم.میگه مبلام خراب شده.نمیتونم تحمل کنم.😐اصلا انگار نه انگار زلزله اومده 😐بهش حسودیم شد که انقدر ریلکسه ❤دخترم دینا ،دنیامه ❤
helma15 عضویت: 1395/06/24 تعداد پست: 3326 اره بستنی متوجه شدم عزیز میشه برای سلامتی اقا مهدیار من یه صلوات بفرستید؟؟؟؟ (اللهم صلی علی مُحَمَّد و ال مُحَمَّد )
آیگین3 مدیر استارتر عضویت: 1390/07/28 تعداد پست: 4394 تازه خیلی ریلکس میپرسه فردا وقت داری بریم باهم مبل ببینیم؟؟ حالا قلب من اومده تو دهنم.بهش میگم بذار ... وای چه خجسته به ما که نیومدی حداقل به خودت بیا!
helma15 عضویت: 1395/06/24 تعداد پست: 3326 تازه خیلی ریلکس میپرسه فردا وقت داری بریم باهم مبل ببینیم؟؟ حالا قلب من اومده تو دهنم.بهش میگم بذار ... خوش ب حالش.من انقد حالن بد شد....داشتم میمردم از ترس میشه برای سلامتی اقا مهدیار من یه صلوات بفرستید؟؟؟؟ (اللهم صلی علی مُحَمَّد و ال مُحَمَّد )
shidrokh عضویت: 1396/08/13 تعداد پست: 2056 تازه خیلی ریلکس میپرسه فردا وقت داری بریم باهم مبل ببینیم؟؟ حالا قلب من اومده تو دهنم.بهش میگم بذار ... این حجم از ریلکسی کار دستش نده یه وقت😂
آیگین3 مدیر استارتر عضویت: 1390/07/28 تعداد پست: 4394 حالا من به خواهرم زنگ زدم گفتم متوجه شدین؟ گفت نهبعدم گفت اگر دوباره اومد و شدید بود باز زنگ بزن به ما بگوگفتم استاد اگر بیاد که خودت متوجه میشی چه احتیاجی به زنگ منداغونه ها به ما که نیومدی حداقل به خودت بیا!
helma15 عضویت: 1395/06/24 تعداد پست: 3326 مادرشوهرم؟!!!!!؟من کی حرف مادرشوهرمو زدم؟؟ عزیزم اشتباه ریپلای کردم.دینا بود مادرش.هرش بامزه بوئمعذرت میخاماشتباهی دستم رفت رو پیام تو.منظور بدی نداشتم.ببخشید گلم میشه برای سلامتی اقا مهدیار من یه صلوات بفرستید؟؟؟؟ (اللهم صلی علی مُحَمَّد و ال مُحَمَّد )
مــدادشَمعے عضویت: 1396/05/14 تعداد پست: 709 مداد شمعی معذرت میخلم مت با دینا بودم.فک کنم اشتباهی دستم خورده رو پیام شما.عذر میخام گلم فدات عزیزم پیش میاد من اولش فکرکردم حرفموباورنکردید که گفتم خوزستان هم حسش کردیم این حرفو زدم .😄😂 ◄ نِوِشتَטּ کــار مـَטּ نیســـتـــ ►
dinajoon عضویت: 1396/07/12 تعداد پست: 349 خوش ب حالش.من انقد حالن بد شد....داشتم میمردم از ترس منم همین طور.خیلی خیلی ترسیدم ❤دخترم دینا ،دنیامه ❤
helma15 عضویت: 1395/06/24 تعداد پست: 3326 منم همین طور.خیلی خیلی ترسیدم خدا کنه دیگه نیاد میشه برای سلامتی اقا مهدیار من یه صلوات بفرستید؟؟؟؟ (اللهم صلی علی مُحَمَّد و ال مُحَمَّد )
dinajoon عضویت: 1396/07/12 تعداد پست: 349 این حجم از ریلکسی کار دستش نده یه وقت😂 کلا خانوادگی اینجورین.شوهرمم به زور کشیدم از خونه بیرون.نمیومد.میگفت خودتون تکون دادید لوسترو منو سوژه کنید.منم گفتم جهنم نیاااا.دوییدم رفتم.اونم داشت پکیج خونه مامانمینا رو که خراب شده بود درست میکرد.بعد چنددقیقه اومد پایین. دخترمم گریه میکرد.اصلا یه وضعی بودا 😁😁 ❤دخترم دینا ،دنیامه ❤
dinajoon عضویت: 1396/07/12 تعداد پست: 349 خدا کنه دیگه نیاد من استرس دارم.شب خابم نمیبرد.خدا به داد زلزله زده ها برسه.خیلی وحشتناکه.خدا صبرشون بده ❤دخترم دینا ،دنیامه ❤
dinajoon عضویت: 1396/07/12 تعداد پست: 349 حالا من به خواهرم زنگ زدم گفتم متوجه شدین؟ گفت نه بعدم گفت اگر دوباره اومد و شدید بود باز زنگ بزن ب ... 😁😁😁 ❤دخترم دینا ،دنیامه ❤