2777
2789
عنوان

بیچاره بچه ای که مامان مامانش باشم.

| مشاهده متن کامل بحث + 905 بازدید | 53 پست

بچه ها یه سوال دیگم دارم اینکه اگر باردار نشدم تو این ماه برم دکتر یا همچنان اقدام کنم و نرم

خدایا ازت ممنونممممم که منو به آرزوم رسوندی😍😍😍😍پسر خوش قدممم دوستت دارم😘

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

بهار از دیشب افتادم رو شوهرم یالا حاملم کن  میخنده میگه توروخدا از من دور شو کمی استرس داشته ب ...

همین که استرس نداری ۸۰ درصد قضیه حله

حالا یه کاریش نکنی کلا از بچه دار شدن منصرف بشه

بهارم. خدایا ممنونم که منو لایق مادرشدن دونستی. ازت میخوام این حس خوب رو به همه ی منتظرا هم عطا کنی. 
بچه ها یه سوال دیگم دارم اینکه اگر باردار نشدم تو این ماه برم دکتر یا همچنان اقدام کنم و نرم

اگه اقدام داری که برو.هر چی زودتر پیگیری کنی بهتره

ولی اگه به خاطر ماه صفر اقدام نداری یه ماه صبر کن بعدش برو

بهارم. خدایا ممنونم که منو لایق مادرشدن دونستی. ازت میخوام این حس خوب رو به همه ی منتظرا هم عطا کنی. 

عزیزم اگه شوهرت نمیخواد این ماه اقدام کنه پس واسه چی داری لتراکس میخوری؟!!

تنبلیت اینطور که میگی خفیفه اما یه توصیه دوستانه اینکه هرچی دکتر برات مینویسه سرچ کن ببین کاربردش چیه و اثراتش چیه که وقتت هدر نره.

لتراکس یا لتروزول قرص تحریک تخمک گذاری هست و باعث میشه جای یک تخمک چند تخمک بالغ داشته باشی در ماه. آزاد شدن اضافی تخمک ها باعث کاهش ذخیره تخمدانی میشه و یائسگی رو جلو میندازه پس نباید بی هدف و بی رویه استفاده کرد. حالا که این ماه استفاده کردی حتما اقدام کنید.

دوم اینکه امپول برات ننوشته؟

سوم اینکه سونو معمولی مینویسن واژینال نیاز نیست.

چهارمم اینکه از داروخونه کیت تخمک گذاری بگیر با توجه به اون اقدام داشته باش. من مکس استفاده میکردم خوب بود اما خب همیشه یه مارک کیت بگیر که چون عملکردشون یکم متفاوته گیج نشی تو تشخیص زمان تخمک گذاریت.

عزیزم اگه شوهرت نمیخواد این ماه اقدام کنه پس واسه چی داری لتراکس میخوری؟!! تنبلیت اینطور که میگی خف ...

سلام سروین جانم 

ممنون که اومدی اینجا و جواب دادی 

من همیشه به حرف پزشک اعتماد میکنم مشکلم همینه هرچی بگن عینا انجام میدم 

امپول نداد 

سونو هم ننوشته 

من نمیدونم کیت چیه

سلام سروین جانم  ممنون که اومدی اینجا و جواب دادی  من همیشه به حرف پزشک اعتماد میکنم مشک ...

سلام خانومی، خواهش میکنم عزیزم

نه منظورم این نبود اعتماد نکنی، منظورم این بود با اطلاع انجام بدی. مثل این ماه که گفتی لتراکس خوردی اما شوهرت راضی به اقدام نیست، خب اگه نظرش جدیه باید از ماه بعد لتراکس میخوردی چون خوردنش بدون اقدام فایده نداره. تاثیرش برا همون ماهه واسه ماه بعد باید دوباره مصرف کنی. اینجوری فقط چند تا تخمکت هدر میره و یه قرص با عوارض رو بی هیچ فایده مصرف کردی

خب احتمالا امپول و سونو رو گذاشته واسه مراحل بعد 

کیت تخمک گذاری یه چیزیه شبیه بیبی چک که با ادرار استفاده میشه. از روز سیزده سیکلت باید استفاده کنی وقتی دو تا خط تقریبا شبیه هم نشون داد یعنی طی 24 الی 36 ساعت آینده تخمک آزاد میشه و باید سه چهار روز نزدیکی داشت. به داروخونه بگی بهت میدن نسخه نیاز نداره

عه فقد همون ماه هست خاک برسرم 

شوهرمو میتونم راضی کنم فقد ایا واقعا برای ماه صفر اشکالی نداره ؟تخمک گذاری من می افته به شهادت امام رضا و پیامبر ایا واقعا این روزها روزهای بدی برای انعقاد نطفه نیست