2777
2789
عنوان

بیچاره بچه ای که مامان مامانش باشم.

| مشاهده متن کامل بحث + 905 بازدید | 53 پست
خیلیا با قرص و اینا مشکلشون حل میشه.  نمیدونم این چه مشکلیه. تازگی مد شده انگار

اره اره کلی خانم تو مطب دقیقا همین مشکل داشتن

خدایا ازت ممنونممممم که منو به آرزوم رسوندی😍😍😍😍پسر خوش قدممم دوستت دارم😘
من بخدا نمیدونم درچه حده  از کجا باید بفهمم تو ازمایش پاپ مینویسه؟؟ از کجا بفهمم درچه حدم&nbs ...

فک کنم دکتر یه سونوی واژینال مینویسه براتون. انگار تو روز ۱۳ یا ۱۴ سیکل انجامش میدن. اونجا فولیکول هارو بررسی میکنه ببینه تا چه حد نابالغ هستن. 

فولیول مناسب برای بارداری فک کنم بین ۱۸ تا ۲۲ میلی متر اندازه اش هست. هر چی کوچیک تر باشه نابالغ تره.

بهارم. خدایا ممنونم که منو لایق مادرشدن دونستی. ازت میخوام این حس خوب رو به همه ی منتظرا هم عطا کنی. 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من ی دوره عفونت شدید گرفتم بعد اون قضیه اینجوری شدم😔

علتش رو میگن هورمونی هست. چاقی و کم تحرک بودن

فک میکنم اگه پریود منظم باشه میشه تنبلی خفیف. ولی در نهایت با سونوگرافی و آز هورمونی شدتش مشخص میشه

بعضیا هستن اصلا طبیعی پریود نمیشن. به زور آمپول پریودشون میاد

بهارم. خدایا ممنونم که منو لایق مادرشدن دونستی. ازت میخوام این حس خوب رو به همه ی منتظرا هم عطا کنی. 

اخه برام سونو واژینال ننوشت میگم 5 روز پیش رفتم پیشش گفتش که این قزصبخور اقدام کن یماه دیگه باردار نبودی بیا

علتش رو میگن هورمونی هست. چاقی و کم تحرک بودن فک میکنم اگه پریود منظم باشه میشه تنبلی خفیف. ولی در ...

اهان من منظمم پس احتمالا خفیف هست 

اره اره کلی خانم تو مطب دقیقا همین مشکل داشتن

دوستم نمیخواستم ته دلت رو خالی کنم.ولی گفتم بگم که اگه تا شش ماه نشد حتما جدی اقدام کنی .من خودم هرچی میخواستم به صورت جدی دکتر برم و اقدام کنم شوهرم میگفت خوب میشی نمیخواد شور نزن واین حرفا.

اخه برام سونو واژینال ننوشت میگم 5 روز پیش رفتم پیشش گفتش که این قزصبخور اقدام کن یماه دیگه باردار ن ...

حالا شاید این ماه باردار شدی. کلا تو یه آدم طبیعی هم شانس بارداری تو هر سیکل ۲۰ درصده.

دکتره میخواسته شانست رو امتحان کنه. نگران نباش

استرس خیلی چیز بدیه

بچه ها من تاحالا اقدامی نداشتم و نمیدونم کی اقدام کنم احتمال بارداریم بالاتر هست البته شنیدم که 7 روز بعد پاکی بهترین زمان هست اما نمیدونم چند روز یبار اقدام کنم یا چجور بفهمم دقیقا تخمک گذاریم کی هست

علتش رو میگن هورمونی هست. چاقی و کم تحرک بودن فک میکنم اگه پریود منظم باشه میشه تنبلی خفیف. ولی در ...

نه منظمه پریودیم فقط خونریزیم کم شه چربی هخ ندارم

دکتر رفتم گفت سالمی باور نکردن

دنیا همه هیچ و اهل دنیا همه هیچ  
دوستم نمیخواستم ته دلت رو خالی کنم.ولی گفتم بگم که اگه تا شش ماه نشد حتما جدی اقدام کنی .من خودم هرچ ...

قربونت برم ماهرخ جان من راستش یکم استرسی شدم چون زیاد جدی نگرفته بودمش انشالله شماهم بزودی باردار بشید و باهم خبر بارداریمونو بذاریم و از هم مشاوره بگیریم من شوهرم راضی نمیشه تو ماه صفر اقدام کنیم میگه نحسه 

منم تقریبا تخمک گذاریم فک میکنم اواخر صفر بشه امروز روز اول پاکیمه 

حالا نمیدونم چه غلطی کنم

بچه ها من تاحالا اقدامی نداشتم و نمیدونم کی اقدام کنم احتمال بارداریم بالاتر هست البته شنیدم که 7 رو ...

اگه پریودت ۲۸ روزه هست. از حدود روز ۱۰ سیکل تا روز ۲۰ سیکل یه شب در میون اقدام داشته باش

اصلا هم استرس نداشته باش

استرس سمه واسه بارداری.همینجوری شاد و خوشحال برو اقدام

بهار از دیشب افتادم رو شوهرم یالا حاملم کن 

میخنده میگه توروخدا از من دور شو کمی استرس داشته باش