2777
2789
عنوان

بیچاره بچه ای که مامان مامانش باشم.

| مشاهده متن کامل بحث + 905 بازدید | 53 پست

الان سوالامو بپرسم؟

اولین سوالم اینه که کسی تجربه خوردن این قرص رو داشته؟راسته میگن چند قلو زایی میاره؟

بعد اینکه اثر قرص فقد همین ماه هست؟ینی اگر بخازر ماه صفر که کلا خوشم نمیاد نطفه بچم تو این ماه بسنه بشه اقدام نکنم ماه دیگه بچه دار نمیشم؟

خدایا ازت ممنونممممم که منو به آرزوم رسوندی😍😍😍😍پسر خوش قدممم دوستت دارم😘

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

ایشاااله که سریع جواب بگیری.ایشالله که زود مامان بشی.من که روزی که فهمیدم نابود شدم

چرا نابود شدی ماهی جان

ممنونم از دعاز قشنگت

الان سوالامو بپرسم؟ اولین سوالم اینه که کسی تجربه خوردن این قرص رو داشته؟راسته میگن چند قلو زایی می ...

عزیزم پریودیت منظم بود؟ میزان خونریزی کم داری یا زیاد؟

دنیا همه هیچ و اهل دنیا همه هیچ  
الان سوالامو بپرسم؟ اولین سوالم اینه که کسی تجربه خوردن این قرص رو داشته؟راسته میگن چند قلو زایی می ...

نو اقداماتو بکن چرا نکنی خب مگه هر ماه احتمال بارداری تو یه نفر که تخمدانش کیست نداره چقدره که من یا شما و هزارتای دیگه بخوایم همون احتمالم از خودمون بگیریم

عزیزم پریودیت منظم بود؟ میزان خونریزی کم داری یا زیاد؟

من پریودم کاملا منژمه و هر 27 روز یبار پریود میشم خونریزیمم روز اول زیاده و سریع خیلی کم میشه طوری که از روز 3 تقریبا لکه ببینی هست تا روز 7

من سه ساله بخاطر همین تبلی تخمدان باردار نمیشم

منم این ماه فهمیدم تنبلی تخمدان دارم. آخه منظم بود پریودم. چاقم نیستم. تحرکم زیاد دارم

کلیم غصه خوردم

شما در چه حده تنبلیت؟

بهارم. خدایا ممنونم که منو لایق مادرشدن دونستی. ازت میخوام این حس خوب رو به همه ی منتظرا هم عطا کنی. 
من سه ساله بخاطر همین تبلی تخمدان باردار نمیشم

انشاالله که به زودی میای و خبر بارداریت رو میدی

بهارم. خدایا ممنونم که منو لایق مادرشدن دونستی. ازت میخوام این حس خوب رو به همه ی منتظرا هم عطا کنی. 
من پریودم کاملا منژمه و هر 27 روز یبار پریود میشم خونریزیمم روز اول زیاده و سریع خیلی کم میشه طوری ک ...

منم دقیقا مثل شما شدم چند ماهه پس تنبلی تخمدان گرفتم

یعنی باردار نمیشیم؟

البته من مجردم

منم دقیقا مثل شما شدم چند ماهه پس تنبلی تخمدان گرفتم یعنی باردار نمیشیم؟ البته من مجردم

خیلیا با قرص و اینا مشکلشون حل میشه. 

نمیدونم این چه مشکلیه. تازگی مد شده انگار

هااااااااا

سه ساااال 

خاک برسرم من سه سال باردار نشم شوهرم طلاقم میده بسکی بچه دوس داره من فک کردم تنبلی تخمدان درمان سریع و قطعی داره 

من 8 ساله عروسشم دیگه تحملم نمیکنه که 

خیلیا با قرص و اینا مشکلشون حل میشه.  نمیدونم این چه مشکلیه. تازگی مد شده انگار

من ی دوره عفونت شدید گرفتم بعد اون قضیه اینجوری شدم😔

منم این ماه فهمیدم تنبلی تخمدان دارم. آخه منظم بود پریودم. چاقم نیستم. تحرکم زیاد دارم کلیم غصه خور ...

من بخدا نمیدونم درچه حده 

از کجا باید بفهمم تو ازمایش پاپ مینویسه؟؟

از کجا بفهمم درچه حدم 

هااااااااا سه ساااال  خاک برسرم من سه سال باردار نشم شوهرم طلاقم میده بسکی بچه دوس داره من فک ...

😂😂😂😂بابا همه که مثه هم نیسن شاید شما زیر پنج ماه جواب گرفتی.ولی در هر صورت باز ناراحتی داره