2777
2789
واسه من اون حال خوب اون آرامشه توی زندگی مهمه بقیشو میشه یه جوری تلاش کرد بدست آورد ولی واقعا آدم وق ...

وقتی ۵ صبح بیدار شدی بری سرکار تا برگردی هوا تاریک شده و تهش ۱۲ تا ۱۴ تومن گرفتی ک پول ی عصب کشی روکش دندون نمیشه وقتی مهمونی شب خونه مادربزرگت از خستگی رو مبل خوابت برده بود وقتی برای یکم رفاه دنبال شغل دومم رفتی وقتی بخاطر کار حسرت یه کافه با دوستا بازار گردی ب دلت موند میفهمی پول خیلی آرامش بیشتری میاری

با پول میشه همه کمبود هارو جبران کرد اما با عشق نه عشق هیچوقت به تنهایی کافی نبوده حتی اگه عشق واقعی ...

ولی جداا اگه آدم روحیش خوب نباشه اون عشقه وجود نداشته باشه با پول هرر چی دلت میخواد داشته باش هیچ لذتی نداره

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

بزار وارد زندگی بشی میفهمی چه خبرهخبری از زندگی گل و بلبل و رویایی که تو مجردی تو سرمون میگذره نیس

من هرگز درباره ازدواج تصورات رویایی ندارم و می‌دونم زندگی مشترک می‌تونه چقدر سخت و پر مسیولیت باشه. منتها من ترجیح میدم کسیو انتخاب کنم که بتونم باهاش ارتباط بگیرم. آدمای زیادی وجود ندارن که بتونن منو درک کنن

هیچوقت مردم را نمیفهمم اما باید یک جوری میان آن‌ها زندگی کنم...!                                                               اندک اطلاعاتی در اختیار دارم که حاصل خوندن و تحقیق کردنه.                                                                            فردی بشدت کنجکاو .                                                عاشق کتاب ، حیوانات ، فیلم ، کهکشان ، نکات پزشکی ، روانشناسی و در کل عاشق یادگیریم و از یادگیری استقبال میکنم.          
اخه عشق دو طرفه خیلی خیلی کم پیدا میشهدخترا اگه با عشق ازدواج کنن یعنی فقط خودشون عاشق طرفن اما شوهر ...

به نظر منم بهتر اینکه پسره عاشق باشه و یا ببشتر پسره عاشق باشه اونجوری میتونه پیوند همیشگی تری باشه

ولی جداا اگه آدم روحیش خوب نباشه اون عشقه وجود نداشته باشه با پول هرر چی دلت میخواد داشته باش هیچ لذ ...

وقتی تو زندگیت کم اوردی و همون عشقی که ازش دم میزنه دیگه حوصله خودشم نداره همش فکرش درگیر بدبختی قرض و قسطی دیگه حتی توانایی اینکه بهت عشق بورزد هم نداره اونجاس که نه عشق داری نه پول نه آرامش بعد میشینی به حرفای الانت میخندی و سرگرم میشی

برای بچه دار شدنم صلوات میفرستین💔
چیشد تغییر کرد

برا اینکه الان بچه دارم ‌.وقتی پول هست بچم هر چی ک بخاد براش میگیرم یه اتاق پر اسباب بازی خوراکی مورد علاقش یا هر چیز دیگه ای . خونمون مستاجری نیست. مشکل مالی نداریم اما بازم با همسرم مشکلات داریم و بحث . الان فهمیدم زندگی بعدا انقد سخت میشه و دغدغه هست ک حداقل آدم دغدغه خونه و بی پولی نداشته باشه بهتره 

چگونه به مردمان آن دنیا بگویم !?       که من بهشت را با تو اینجا تجربه کردم . . .