2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

این یعنی جفت روحی

ایکاش قسمتم میشد 

واقعا من از لحاظ اخلاقی آسیب پذیرترم تا مالی

ماهی به آب میگه دوستت دارم آب میگه ولی من باید برم ، ماهی میگه اگه بری میمیرم، آب با غرور تنه ای به ماهی میزنه و میگذره میره دنبال موج!.. میره سمت موج ، موج وقتی پسش میزنه با دل شکسته بر میگرده پیش ماهی، ولی ماهی در نبود آب مُرده.. من برای او، او برای آن؛️ 

اگه آدم خوبی باشه ولی پول نداشته باشه شکمتو سیر کنه تا ابد آرزوی همه چی به دلت بمونه چی

واسه من اون حال خوب اون آرامشه توی زندگی مهمه بقیشو میشه یه جوری تلاش کرد بدست آورد ولی واقعا آدم وقتی روحیش خوب نباشه بهتررین چیزا رو داشته باشه اصلااا هیییچ لذتی نداره

واسه من اون حال خوب اون آرامشه توی زندگی مهمه بقیشو میشه یه جوری تلاش کرد بدست آورد ولی واقعا آدم وق ...

اگه مجردی که حق میدم از این حرفا بزنی منم مجرد بودم عذر میخوام ولی ازین چرت و پرتا زیاد میگفتم الان میفهمم هیچی حالیم نبوده 

چهار روز دیگه عشق برات کرایه خونه و قسط و قرض و پول بنزین و نون و آب نمیشه من از انتخابم راضیم شوهرم خیلی زحمت کشه ولی تو این مملکت گل و بلبل عشق و باید گذاشت دم کوزه ابشو خورد

برای بچه دار شدنم صلوات میفرستین💔