2777
2789
عنوان

چجوری به خانوادم بفهمونم که

| مشاهده متن کامل بحث + 672 بازدید | 48 پست

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

مشکلی که اکثر خانواده ها دارن اینه که فرزند نوجوون یا جوونشون رو درک نمیکنندالبته اونا خیر وصلاحمون ...

لخت؟؟؟؟

مگه کسی لخت میاد بیرون؟؟؟ 

یا تازه مد شده؟ من که فعلا ندیدم کسی لخت بیاد بیرون

turk Giziam

پرسیدم میگن نه ۱۶ چند ماهه دیگه میشم ۱۷

خب شاید چون موقع حرف زدن یا خودت یا خانوادت عصبانی شدین و فقط سعی کردین بدون دلیل بهم نظراتتون رو تحمیل کنین.. سعی کن منطقی تر باهاشون برخورد کنی و خب برای تنها بیرون رفتن هنوز زیر سن قانونی و تا حدودی حق با خانواده هم هست از بابت نگران شدن و شرایط جامعه و .. سعی کن از این شروع کنی که با یکی از دوستات قرار بذاری برید رستوران با ماماناتون و دفعه های بعد خودتون دو تایی برید و .. برای لباسم وقتی باهم میرید خرید یکی از اونی که خودت دوست داری بردار و یکی اونی که اونا میگن جفتشو بپوش ببینن

.

همسن منم هستی کههمزادمی؟؟؟من الان آخرین بار فک کنم ۲۰ شهریور بیرون رفتم بعد از اون هنوز پامو از در ح ...

😭💔

چه بد 

مگه مدرسه نمیری ؟

من اون مدرسه رو هم نمیرم 

turk Giziam

😭💔چه بد مگه مدرسه نمیری ؟من اون مدرسه رو هم نمیرم

من چون مدرسه با ماشین از خونمون نیم ساعت فاصله داره بابام نمیزاره برم چون فک میکنه همه مثل خودش چشمشون دنبال ناموس مردمه و منم عقل و شعور ندارم ....

تو چرا؟