2777
2789
عنوان

بلاخره بی بی چکم مثبت شد....

| مشاهده متن کامل بحث + 607 بازدید | 53 پست
عزيزم عجله نكن يه هفته ديگه آزمايش بده بتا بايد بين هر بيست و چهار ساعت تا هفتادو دو ساعت حدود ١/٦ ب ...

فردا زده تکرار شه بی بی چکمم از دیروز پر رنگتر شده بنظرتون نشون میده بالا میره؟؟

یعنی یه روز منم مامان میشم؟؟😞😩 نی نی برگرد پیشم بازم بیا تو دلم 😞😞فکر میکردم تموم شده سختیام 😤😤
گیسو جون منو سونو کرد ساک نبود فقط گفت آندومترت افزایش داره نشون میده خارج رحمی نیس بخاطر لک بینیم س ...

جدی چه خوب پس اگه فردا برم از ضخامت اندومتر میفهمیه مرسی گلم

بزرگترین مصیبت برای یک انسان آنست که نه سواد کافی برای حرف زدن داشته باشد و نه شعور لازم برای خاموش ماندن؛

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

فردا زده تکرار شه بی بی چکمم از دیروز پر رنگتر شده بنظرتون نشون میده بالا میره؟؟

اره عزیزم بالا میره نگران نباش

بزرگترین مصیبت برای یک انسان آنست که نه سواد کافی برای حرف زدن داشته باشد و نه شعور لازم برای خاموش ماندن؛

نه عزيزم بيبي چك خيلي دقيق نيست با يه ضره افزايش هورمونم پررنگ تر ميشه اما شما فردا به نظرم تكرار نكن چون بودن كسايي كه روزاي اول هورمونشون كم بوده بعد بالا رفته بعد يه هفته بري خيالت راحته كه نتيجه درسته من همينجوري شدم طي ده روز هي تكرار برام زدن الكي هزينه كردم يسريا انصاف ندارن بعد همكار شوهرم تو بيمارستان بهش گفت اينا چرا اينجوري كردن خانمتو دق دارن ميدن اينجور مواقع بايد بعد يه هفته چك بشه چون بارداري سالمم باشه با استرس رفت و آمد و آزمايش به خطر ميفته

مبارک باشه عزیزم انشاالله صحیح سالم باشید خودتو نی نیت😍

توروخدا برای منم دعا کنید خدا بهم نی نی بده،من نی نی ندارم خرداد ماهم بارداریم خارج رحم بود و الان چند ماهه میگذره😔

💙عزیزم یه صلوات برای مادر شدنم میفرستی..دو ساله منتظرم و دلم گرمه به دعاهات..💙جان مادر نمی آیی؟چین های پیشانی مادر هنوز به تعداد دلخواهت نرسیده که نمی آیی؟راستی مادر، جایت خوب است؟دلت برای نوازش های مادرانه ام تنگ نیست که نمی آیی؟عشق مادر خانه ام سوت و کور است نمی آیی؟زبانم قاصر است نمی آیی؟نازنین فرشته مادر، خدا در نزدیکی توست؟اگر خدا را دیدی یا صدایی از او شنیدی و آن حوالی حسش کردی بگو مادرم منتظر من است..اجازه بگیر و به درونم بیا و انتظارم را پایان بخش...آه😔😔😔
مبارک باشه عزیزم انشاالله صحیح سالم باشید خودتو نی نیت😍 توروخدا برای منم دعا کنید خدا بهم نی نی بد ...

ناراحت نباش عزیزم ایشالا به همین زودیا خبر بارداریتو میدی توکل به خدا کن 

ناراحت نباش عزیزم ایشالا به همین زودیا خبر بارداریتو میدی توکل به خدا کن 

فداتشم عزیزم انشاالله😍

💙عزیزم یه صلوات برای مادر شدنم میفرستی..دو ساله منتظرم و دلم گرمه به دعاهات..💙جان مادر نمی آیی؟چین های پیشانی مادر هنوز به تعداد دلخواهت نرسیده که نمی آیی؟راستی مادر، جایت خوب است؟دلت برای نوازش های مادرانه ام تنگ نیست که نمی آیی؟عشق مادر خانه ام سوت و کور است نمی آیی؟زبانم قاصر است نمی آیی؟نازنین فرشته مادر، خدا در نزدیکی توست؟اگر خدا را دیدی یا صدایی از او شنیدی و آن حوالی حسش کردی بگو مادرم منتظر من است..اجازه بگیر و به درونم بیا و انتظارم را پایان بخش...آه😔😔😔
منم هشت روز عقب انداختم.سه روز پیش ازمایش دادم منفی بود اما الان ازمایش دادم مثبت بود خدا به هر کس د ...

مبارکه عزیزم