2777
2789
عنوان

بلاخره بی بی چکم مثبت شد....

| مشاهده متن کامل بحث + 607 بازدید | 53 پست
مبارک باشه عزیزم....چند روز قبل پری زدی که منفی شد؟

5 روز قبل پری منفی شد

بزرگترین مصیبت برای یک انسان آنست که نه سواد کافی برای حرف زدن داشته باشد و نه شعور لازم برای خاموش ماندن؛

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

عزیزم مبارکه منم دیروز رفتم آز بتا ۱۷۹ بود گفت باید تکرار شه بنظرتون کمه؟؟

نه خوبه که من سر بچه اولم دو روز بعد پری 200 بود

بزرگترین مصیبت برای یک انسان آنست که نه سواد کافی برای حرف زدن داشته باشد و نه شعور لازم برای خاموش ماندن؛
راستی یه سوال من الان میشه دوهفته که از اقدامم میگذره ولی از لحاظ پزشکی الان 4 هفتم میخواستم بدونم ک ...

مبارکه عزیزم ..بچه اولت پسره ؟

یا حسین ع .مظلوم حسین ع ..یا امام رضا ع                یا ابوالفضل العباس ع😭😭😭❤❤❤❤❤❤
گیسو جون شمام درد پری داری؟؟

اره دیروز خیلی درد پریود داشتم هر لحظه امکان میدادم پریود بشم

مبارکه عزیزم ..بچه اولت پسره ؟

نه عزیزم دختره

نه عزیزم دختره

من بلافاصله که بی بی مثبت شد از دادم جوابشو بردم برا دکتر ..ولی ازمایش بعدی وسونورو واسه 8هفته برام نوشت

یا حسین ع .مظلوم حسین ع ..یا امام رضا ع                یا ابوالفضل العباس ع😭😭😭❤❤❤❤❤❤
منم تا دیروز که سه روز قبل پری بود زدم منفی شد شما بعدش دیکه بی بی نزدی؟

سه روز قبل زوده نشون نمیده همون روز استفاده کن

منم تا دیروز که سه روز قبل پری بود زدم منفی شد شما بعدش دیکه بی بی نزدی؟

نه گذاشتم روز خود پری زدم

عزيزم چند وقت از موعد پريودت ميگذره؟

سه روز گلم قبلش بی بی نزدم گاههی هم لکه بینی داشتم به دستمال میخورد جسارتا

یعنی یه روز منم مامان میشم؟؟😞😩 نی نی برگرد پیشم بازم بیا تو دلم 😞😞فکر میکردم تموم شده سختیام 😤😤
من بلافاصله که بی بی مثبت شد از دادم جوابشو بردم برا دکتر ..ولی ازمایش بعدی وسونورو واسه 8هفته برام ...

خودم تصمیم داشتم فردا برم پیش دکترم ولی گفتن شاید سونو کنه ساک معلوم نباشه تازه استرس بگیرم 

خودم تصمیم داشتم فردا برم پیش دکترم ولی گفتن شاید سونو کنه ساک معلوم نباشه تازه استرس بگیرم 

گیسو جون منو سونو کرد ساک نبود فقط گفت آندومترت افزایش داره نشون میده خارج رحمی نیس بخاطر لک بینیم سونو کرد

یعنی یه روز منم مامان میشم؟؟😞😩 نی نی برگرد پیشم بازم بیا تو دلم 😞😞فکر میکردم تموم شده سختیام 😤😤
سه روز گلم قبلش بی بی نزدم گاههی هم لکه بینی داشتم به دستمال میخورد جسارتا

عزيزم عجله نكن يه هفته ديگه آزمايش بده بتا بايد بين هر بيست و چهار ساعت تا هفتادو دو ساعت حدود ١/٦ برابر بشه يعني يه هفته ديگه بايد حدودا چهارهزار اينا باشه اگه نشد بايد بري دكتر بررسي كنه آزمايشتم حتما همين آزمايشگاهي بايد بدي كه اولي و دادي