2777
2789
عنوان

دلم گرفته😔

104 بازدید | 10 پست

نمیدونم هنوز چندماه بیشتر نیس ازدواج کردیم اما انگار رابطمون خیلی سردشده من همه جوره در تلاشم بهترین غذارو میپزم ب خونه میرسم همش مراقبم چیزی کم وزیادنشه همش درحال پذیرایی و....میفهمین که چی میگم، 

ولی شوهرم انگار خیلی به اصطلاح خودمون پروشده همه ی اینکارامو وظیفه میدونه هروقت بحثی پیش میاد ک ب قهر ختم میشه اصلا ب خودش زحمت نمیده ک بیاد برا عذرخواهی همشم میگه خودت میای اشتی میکنی!!

دیشب باید تا ۱۰ سرکار میبود گفت اضافه کاریم ۱ میام ۱ هرچی زنگ زدم پیام دادم اصلا جواب نمیداد دوباره ساعت ۲ زنگ زدم دیدم جواب داده ک تو سرویس خوابم برده!!!  بعدشم از جایگاه سرویس تا خونه همش ۱۰ دیقه با ماشین راهه منم گوشیو قطع کردم شبا تنها تو خونه خیلی  میترسم خیییلی...

بعد از اون دوباره دیدم خبری نشد نیومد ساعتم داشت ۳ میشد هررررچی پیام میدادم توروخدا بیا من میترسم جواب پیام ک اصلا نداد گوشیم هی رد میداد بخدا بابدبختی از بس اشک چشام از بیخوابی میریخته بزور خودمو کنترل کردم و ب خواب زدم ازترس!!! صبح ساعت ۵ با سرصداش بیدارشدم بی تفاوت رفت تو اتاق خوابید انگار ن انگار منی هم وجود داره😔ببخشید فقط وقتی نیاز جنسی داره میاد طرفم ... معطله بحث پیش بیاد ک جاشو جدابندازه.

هرموقع کاربریمو دیدی به نیت خونه دار شدنم برا امام رضا یه صلوات بفرس🌱🙃

گوشیشو چک میکنی؟ 

امضامو بخون ❌خودم و خواهرم عروسیمممم👰🏻 عاشق اقای م 💍کاربری اولم  نیست 🦋نیمچه بلاگر نینی سایت‌😁 چونکه بهم گفتین مثل نور الدین خانزاده ماجرا تعریف میکنی شدم نورالدین 😁😂نوری صدام کن. بی احترامی و بی مزگی جوابی مثل خودتون داره🤚🏻عاشق شهدا💖 لر اصیل 🕊آشنای عزیز  اگر منو شناسایی کردی بهم بگو دیگه انقد مرموز گوشیمو نگاه نکن و از نینی سایت الکی سوال نپرس که میدونی چیه یا نه!  بابا فهمیدیم میدونی عزیز😉

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

رابطه جنسیتون خوبه؟خودشم پیشقدم میشه؟

خب بچها منم به ارزوم رسیدم بلخره بیبیم مثبت و باردارشدم(مامان دوتا فرشته کوچولو)ولی خب تو هفته های پایین قبل از شنیدن صدای قلبشون خدا اونارو ازم گرفت🙂ولی ناامید نمیشم اونا بااومدنشو امید زندگی رو ب قلب من اوردن من بازم تلاشمو میکنم شمام برام دعا کنید 🙏♥️♥️🙂۱/۲/۰۳ من ددباره مامان شدم🥺

مرد زنی نمیخواد مدام توو خونه در حال کار کردن و گارسونی باشه

لوند باش و ب خودت برس عشوه بیا ی نمه بی تفاوت باش و مغرور باش گاهی نشون بده بهش نیاز داری گاهی هم ثابت کن بدون اونم میتونی زندگی کنی

قبل ازدواج چجوری بودین؟

خب بچها منم به ارزوم رسیدم بلخره بیبیم مثبت و باردارشدم(مامان دوتا فرشته کوچولو)ولی خب تو هفته های پایین قبل از شنیدن صدای قلبشون خدا اونارو ازم گرفت🙂ولی ناامید نمیشم اونا بااومدنشو امید زندگی رو ب قلب من اوردن من بازم تلاشمو میکنم شمام برام دعا کنید 🙏♥️♥️🙂۱/۲/۰۳ من ددباره مامان شدم🥺
رابطه جنسیتون خوبه؟خودشم پیشقدم میشه؟

اره برا رابطه هرموقع بخواد میاد ولی حس بدی میگیرم ک فقط برا همون بهم نزدیک میشه

قبل ازدواج چجوری بودین؟

قبلش بهتر بود مریض میشدم هوامو داشت رسیدگی میکرد الان بمیرمم باید با اجبار و زور یه لیوان اب بده دستم 

یا دعوا میشد سریع میومد اشتی میکرد 

الان دیگه هیچی ب هیچی 

قبلش بهتر بود مریض میشدم هوامو داشت رسیدگی میکرد الان بمیرمم باید با اجبار و زور یه لیوان اب بده دست ...

نمیدونم شاید فشار کاری و اقتصادی روشه