نمیدونم هنوز چندماه بیشتر نیس ازدواج کردیم اما انگار رابطمون خیلی سردشده من همه جوره در تلاشم بهترین غذارو میپزم ب خونه میرسم همش مراقبم چیزی کم وزیادنشه همش درحال پذیرایی و....میفهمین که چی میگم،
ولی شوهرم انگار خیلی به اصطلاح خودمون پروشده همه ی اینکارامو وظیفه میدونه هروقت بحثی پیش میاد ک ب قهر ختم میشه اصلا ب خودش زحمت نمیده ک بیاد برا عذرخواهی همشم میگه خودت میای اشتی میکنی!!
دیشب باید تا ۱۰ سرکار میبود گفت اضافه کاریم ۱ میام ۱ هرچی زنگ زدم پیام دادم اصلا جواب نمیداد دوباره ساعت ۲ زنگ زدم دیدم جواب داده ک تو سرویس خوابم برده!!! بعدشم از جایگاه سرویس تا خونه همش ۱۰ دیقه با ماشین راهه منم گوشیو قطع کردم شبا تنها تو خونه خیلی میترسم خیییلی...
بعد از اون دوباره دیدم خبری نشد نیومد ساعتم داشت ۳ میشد هررررچی پیام میدادم توروخدا بیا من میترسم جواب پیام ک اصلا نداد گوشیم هی رد میداد بخدا بابدبختی از بس اشک چشام از بیخوابی میریخته بزور خودمو کنترل کردم و ب خواب زدم ازترس!!! صبح ساعت ۵ با سرصداش بیدارشدم بی تفاوت رفت تو اتاق خوابید انگار ن انگار منی هم وجود داره😔ببخشید فقط وقتی نیاز جنسی داره میاد طرفم ... معطله بحث پیش بیاد ک جاشو جدابندازه.