2777
2789

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

اون قرصا خیلی آسیب ب بدنت میزنن نخور منظور کل حرفام اینه...

منظور کل حرفاتون درست هست ولی خدا به انسان عقل و اختیار هم داده نباید هر ریسکی رو بی مهابا انجام بده بگه اراده خدا هر چی شد شد .قرص بده بله ولی  میتونه از راه های دیگه جلوگیری کنه . اگر بدون امادگی بچه دار شد چی ؟ مثل این می مونه دستتو ببری جلو اتیش بگی اگر خدا نخواد من نمیسوزم . 

اگر دوست داشتید لطفا برای شادی روح مامانم یک صلوات بفرستید 💚
اخه عقدم

خب باشی جوری میگی عقد ک انگار عرفا و شرعا زن و شوهر نیستین😁 ....حالا ایندفعه رو ب خیر گذشت 😅 از دفعه بعد حتما از کا.ند.وم استفاده کنین ولی قرص و ضررهاشو ب جون نخررررررر اگ از الان ک عقدی بخوری آسیب ب خودت و رحمت بزنی خدایی نکرده بعدا بچه دار نشی خوبه؟کیست و چمیدونم فیبروم و اینا بیاری خوبه؟؟؟؟😑 یکم ب فکر خودت باش 😅

خب باشی جوری میگی عقد ک انگار عرفا و شرعا زن و شوهر نیستین😁 ....حالا ایندفعه رو ب خیر گذشت 😅 از دف ...

نمیگم خلاف کردم🤣میگم اگر بشه بچه خیلی زشت میشه

هنوز کلی کار داریم

اقا اینا بیخیال 

پنج روز قبل پریودی‌احتمال بارداری هست؟

نمیگم خلاف کردم🤣میگم اگر بشه بچه خیلی زشت میشههنوز کلی کار داریماقا اینا بیخیال پنج روز قبل پریودی‌ ...

اینو نمیدونم ....🙄 ن منظورم این بود ازین ب بعد محافظه کار باش😁 ولی ن با قرص زیان اور😄

نمیگم خلاف کردم🤣میگم اگر بشه بچه خیلی زشت میشههنوز کلی کار داریماقا اینا بیخیال پنج روز قبل پریودی‌ ...

اینو بدون همیشه همیشه شانس وقوع بارداری وجود داره فقط احتمالش کم و زیاد داره در طول دوره ی ماهانه خانم . و این که مثلا اگر چند مرتبه پشت هم باسه طبیعتا شانس بارداری بیشتر میشه تا یک بار . 

اگر دوست داشتید لطفا برای شادی روح مامانم یک صلوات بفرستید 💚