سلام یکساله که جدا از شوهرم با بچه هام زندگی می کنم. به خاطر شرایطی که داشتیم دیگه نشد ادامه بدیم. من خیلی تلاش کردم زندگی کنیم ولی نشد. دوتا بچه این وسط موندن تو شرایطی که هیچ نقشی نداشتن توش. بچه ها هفت و هشت ساله هستن. شوهرم میگه هر جور راحتی اگر نمی خوایشون بده به من. تو این یه سال هیچ پولی بابت نفقه بچه ها نداده. نه به خودم نه بچه ها
شکایت کردم محکوم شده هم نفقه خودم هم بچه ها چند روز پیش رفتم گفتن حکم جلبشو میدن. اگر جلبش کنم آبروم میره قبلا برا مهریه هم جلب شده بود. چهل روز زندان رفت
نمی تونم پارسال که اومدم دخترم کلاس اول بود دلم براش سوخت با خودم بچه ها رو آوردم الانم پسرم کلاس اوله. بچه هام اذیت میشن. ولی خیلی پشیمون شدم که کاش نمیووردم. خودم معلمم دخترم تو همون مدرسه خودم درس می خونه. نمی خواستم برام بد بشه.
عقلت کجاست؟؟؟اونو بگیرن آبروی تو میره؟؟؟؟هم مهریه هم نفقه رو بگیربچه هات بزرگتر بشن خرجاهم بیشتر میش ...
چی کار کنم از رو نمیره میگم برا مهریه و برا اینکه بیرونم کرده بود ۴۰ روز رفت زندان شش تا سکه دادن اومد بیرون الان دوباره باید برم برا نفقه خودم و بچه ها هم جلبش کنم.
هرکااااری لازمه انجام بده. بااید خرجتونو بدهاحتمالا خسته ای از اوضاع نمیخوای کش پیدا کنهولی به آینده ...
واقعا خسته شدم یکساله که از خونه بیرونم کرده کرده الانم خونه رو تحویل داده. گفت بیا جهیزیتو ببر. من موندم با دو تا بچه بهش میگم اینا رو چی کار کنم میگه نگه دار نمیتونی بده من. میگه اگر نگه داری چیزی بهت نمیدم. بچه ها هم هر دو الان سنی هستن که حضانتشون با پدرشونه