2777
2789

یه مشاوره گرفته بودم، به دلایل گزارش فیک دادن تعویض زدم. به یه مشاوره جدید وصلم کردن و از اون موقع جدی دارم درس میخونم. حدود یک هفته و خورده ای میشه. اما قبل اینکه وصل بشم، نظرات رو درباره اش خونده بودم که خیلی بی مسئولیته!!

حالا به معنای واقعی دارم به اون کامنت ها پی میبرم.

طرف یه هفته هست وصل شدم بهش، قبلا توضیح دادم که چقدر شرایطم بد بوده و ضعیفم... ۶ ساعت مطالعه داشتم تو یک هفته کردم ۷ ساعت همچنان منو دعوا می‌کنه و میگه چرا اینو نتونستی برسونی، خب زیاد میخوندی..! خب این تو برنامه ت بوده...!

از طرفی مثلا فکر کنید یه روز به تایم رو نخوندم و یا یه درس نیاز به مطالعه بیشتری دارم، اینو بهش میگماااااا روز بعد که میخواد برنامه بده کلا چپکی میده... یعنی کلا یادش می‌ره چی خوندم و چه گوهی خوردم.

برنامه اش هم هفته هفتگی نیست و روز به روز میده. هر روز میاد می‌نویسه سه تا درس بخونم آخر شب هم میاد گزارش کار رو با یه ویس سریع جمع و جور میکنه 

واقعا خیلی ناراحتم..بازم تعویض بزنم؟؟؟؟ اینجوری تا کنکور هی میمونم سر چند راهی! 

...

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

از مشاور های گاماس ۲۰ مشاوره بگیر خیلی خوبن برنامه هفتگی میدن کلا هم پیگیرن بزنی تو اینیستا گاماس ۲۰ میاد پشتیبان هم دارن هی زنگ میزنن راجب مشاور ازت میپرسن خودت انتخاب میکنی کی باشه