2777
2789

برا منکه طبیه مارک یاتاش

خیلی راضیم

عـشق مامان قربونت بشم من قبل به دس آوردنت كلي امپول زدم الانم كه انسوليني شدم😔همه اينا فداي يه تار موت😔فقط بهم قول بده قلبت برامون مثه ساعت بتپه و سلامت باشي نفس مامان❤️نفـسكم ما منتظر شـنيدن صـداي قلبت هستيم❤️

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

مارک رویا بگیر مدل رویا 5 البته الان اسمش عوض شده ولی 5 سال گارانتی تعویض داره ما یکی داشتیم 6-7 سال استفاده کردیم دادیم به کسی اونم هنوز داره استفاده میکنه اخ نگفته ....

الانم دوباره یکی خریدم 

گاه دنیا فقط با یک نفر پر میشود ........................

سلام دوستان ... یه تشک جدید حدود 2 ساله وارد بازار شده من خریدم و دوستداشتم تجربه خریدمو باهاتون شر کنم اول از همه قبل از خرید حتما تحقیق کنید هم در مورد خود تشگ هم گارانتی اصلا فکر نکنید که یه برندی که اسمش همه جا هست بهترینه .... از نظر من نسل تشک های فنری تمام شده و الان در سراسر اروپا داره تشک لاتکس استفاده میشه که المان در این صنعت پیشرو هست لاتکس طبیعی صمغ درخت کائوچو هست که در ساخت این تشک ها استفاده میشه اسم این برند تشک آلمانی دانلوپیلو هست که فروشگاه اینترنتی ژرمن کالا وارد کننده این کالا هست و گارانتی عالی و فروش اقساطی داره این تشگ 100% اصله و از آلمان وارد شده و در شوروم های خانه سام پاسداران قلهک و صادقیه هم هست به هیچ عنوان فرو نمیره و استانداره مثل خیلی از تشک هایی که به اسم المانی فروخته میشن نیستند برای اینکه خواب و سلامت بدن خصوصا ستوان فقرات در سلامتی نقش مهمی داره بسیار دقت کنید در خرید این  کالا اسم سایتش هم فروشگاه اینترنتی ژرمن کالا هست 

سلام عزیزم تشک های طبی فنری برای افرادی که دچار بیماری های ستون فقرات و دردای کمری هستن مناسبه و طول عمر بالا و خواب راحت جزء ویژگی هاشه تشک سفت هم برای افراد با وزن بالا خوبه یا کسایی که روی شکم و کمر عادت دارن بخوابن و از معایبش اینه که در طولانی مدت ممکنه فرورفتگی هایی توی تشک به وجود بیاد.من تشکمو از فروشگاه مورن گرفتم هم خرید اینترنتی دارن و هم حضوری می تونید برید و تست کنید.
ادرس سایتشونو براتون میذارم

سلام عزیزم تشک های طبی فنری برای افرادی که دچار بیماری های ستون فقرات و دردای کمری هستن مناسبه و طول عمر بالا و خواب راحت جزء ویژگی هاشه تشک سفت هم برای افراد با وزن بالا خوبه یا کسایی که روی شکم و کمر عادت دارن بخوابن و از معایبش اینه که در طولانی مدت ممکنه فرورفتگی هایی توی تشک به وجود بیاد.من تشکمو از فروشگاه مورن گرفتم هم خرید اینترنتی دارن و هم حضوری می تونید برید و تست کنید.

سلام

دانیال عباسی،مسئول بازاریابی و تبلیغات فروشگاه اینترنتی تشک سرا هستم.

خدمات تشک سرا رو میشه تو قیمت خرید و فروش تشک دونفره و یکنفره ارزان خوشخواب،رویا و همچنین مشخصات قیمت خرید و فروش انواع روتختی دونفره و یکنفره خلاصه کرد.

اگر خواستید میتونید از محصولات ما هم بازدید کنید.

همچنین از اونجایی که خرید بدون تخفیف نمیشه،کد تخفیف زیر رو هم از من یادگاری داشته باشید.

da1400

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز