jjj مدیر عضویت: 1396/07/23 تعداد پست: 743 عنوان خدا... | مشاهده متن کامل بحث + 1012 بازدید | 76 پست ⭕️۳ روز عزای عمومی در استان کرمانشاه🔸استاندار کرمانشاه: به دلیل تلفات زلزله ۷.۳ ریشتری ازگله کرمانشاه به مدت ۳ روز عزای عمومی در استان کرمانشاه اعلام شد./ تسنیم اون کدوم کشوریه که ۸۵میلیون جمعیت داره و بلا استثنا همشون واسه هم متاسفتن؟ نمیدونید؟؟؟😕. واقعا براتون متاسفم 😂😂😂 1396/08/22 | 05:27 7 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
چيمن عضویت: 1396/07/27 تعداد پست: 122 کولر اخه اونم تو این سرمای اول صبی آره بوخدا اصلا آسايش ندارم طبقه پنجمم مردك ساعت٣ميره پشت بوم واسه ويولون زدن (مكان نداره)😁 ساعتاي ٤و٥كولر ميزنه اصلا يه آدم عجيبيه
jjj مدیر استارتر عضویت: 1396/07/23 تعداد پست: 743 خیلی ناراحتشونم یه فیلم دیدم ازشون نشسته بودن سر جنازه عزیزاشون عزاداری میکردن 😢 وای ادم جیگرش کباب میشه براشون تو یه شب زندگیشون از این رو به اون رو شد مه 😞 اون کدوم کشوریه که ۸۵میلیون جمعیت داره و بلا استثنا همشون واسه هم متاسفتن؟ نمیدونید؟؟؟😕. واقعا براتون متاسفم 😂😂😂
jjj مدیر استارتر عضویت: 1396/07/23 تعداد پست: 743 آره بوخدا اصلا آسايش ندارم طبقه پنجمم مردك ساعت٣ميره پشت بوم واسه ويولون زدن (مكان نداره)😁 ساع ... خدا بهتون صبر بده پس😮 اون کدوم کشوریه که ۸۵میلیون جمعیت داره و بلا استثنا همشون واسه هم متاسفتن؟ نمیدونید؟؟؟😕. واقعا براتون متاسفم 😂😂😂
123nana عضویت: 1396/06/29 تعداد پست: 2237 منم کرمانشاه هستیم البته یکی از شهرستاناش واقعا وحشتناک بود تا الان تو چادر بودیم خدایا امیدم به توست ناامیدم مکن
jjj مدیر استارتر عضویت: 1396/07/23 تعداد پست: 743 منم کرمانشاه هستیم البته یکی از شهرستاناش واقعا وحشتناک بود تا الان تو چادر بودیم عزیزم مواظب خودتون خیلی باشین انشاالله خدا بهتون کمک کنه تموم شه این ماجرا اون کدوم کشوریه که ۸۵میلیون جمعیت داره و بلا استثنا همشون واسه هم متاسفتن؟ نمیدونید؟؟؟😕. واقعا براتون متاسفم 😂😂😂
سارا(مامان_سه_ویرانگر) عضویت: 1390/10/28 تعداد پست: 35125 چرا زلزله همش تو پاییز و زمستون میاد؟ 😍خدا روزی رسان شکست ناپذیر من است و هم اکنون مبالغ هنگفت پول در پناه لطف الهی و به شیوه هایی عالی به من میرسد😍😍😍😍😍😍😍 گاهی هیچکسی رو نداشته باشی بهتره !!! باور کن بعضیا تنهاترت میکنن 🌹🌹🌹
123nana عضویت: 1396/06/29 تعداد پست: 2237 عزیزم مواظب خودتون خیلی باشین انشاالله خدا بهتون کمک کنه تموم شه این ماجرا الان بیست پس لرزه داشته واقعا خیلی وحشتناک بود خدایا امیدم به توست ناامیدم مکن
nb عضویت: 1396/04/04 تعداد پست: 7098 من کله شبو نخوابیدم و از سرما لرزیدم،واقعا نمیتونم بخوابمچقدر بده گر تو گرفتارم کنی، من با گرفتاری خوشم!داروی دردم گر تویی، در اوج بیماری خوشم!
مامانی۶۸ عضویت: 1396/06/23 تعداد پست: 3911 من کله شبو نخوابیدم و از سرما لرزیدم،واقعا نمیتونم بخوابم چقدر بده کجایی شما خدایا فقط امیدم به خودته
پرزده عضویت: 1396/07/02 تعداد پست: 5253 یعنی خود ایلام از اینجا بدتر بود؟ما تو شهرستانی از ایلام هستیم؛راحت خوابیدیم شدت زلزله هم زیاد بود؛ اره بود هشدار دادن شب جای امن بخوابید 🥀یه صلوات مهمون داداشم کنید🥀
nb عضویت: 1396/04/04 تعداد پست: 7098 کجایی شما کرمانشاه گر تو گرفتارم کنی، من با گرفتاری خوشم!داروی دردم گر تویی، در اوج بیماری خوشم!
بلابلاباب عضویت: 1396/08/02 تعداد پست: 923 این مناطقی از کزمانشاه که کشته داده مناطق روستایی بوده ؟ احتمالا خونه هاشون اصلا مقاومت نداشته لا حول ولا قوه الا بالله