2777
2789
عنوان

خدا...

| مشاهده متن کامل بحث + 1012 بازدید | 76 پست
خداروشکر امیدوارم هرچه زودتر تموم شه گناه مردممون چیه اخه

اره واقعا تو یه شب همچین زلزله ای این همه کشته ...خدا کنه فقط بیشتر نشه امار همین...

اون کدوم کشوریه که ۸۵میلیون جمعیت داره و بلا استثنا همشون واسه هم متاسفتن؟   نمیدونید؟؟؟😕.     واقعا براتون متاسفم 😂😂😂

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

همه تنم میلرزه خدا خودش رحم کنه. این آیه رو بخونین دوستان

چه ایه خوبی ممنون که گذاشتیش❤️

اون کدوم کشوریه که ۸۵میلیون جمعیت داره و بلا استثنا همشون واسه هم متاسفتن؟   نمیدونید؟؟؟😕.     واقعا براتون متاسفم 😂😂😂
خونه های ایلامم لرزید الان توبلوار خوابیدیم

یعنی خود ایلام از اینجا بدتر بود؟ما تو شهرستانی از ایلام هستیم؛راحت خوابیدیم شدت زلزله هم زیاد بود؛

الهی اونقدر بخندید که عضله های صورتتون درد بگیره  
واي خدا لعنت كنه همسايه لعنتي مارو اين موقع كولر روشن كرد انگااار زلزله🤕🤕🤕يه متر پريدم هوا الان ت ...

کولر اخه اونم تو این سرمای اول صبی   

ما داخل ماشین هستیم نزدیک ۴۰پس لرزه ۳و۴ریشتری دلشته تا حالا خدا خودش رحم کنه

از تو حرکت از من دوست داشتن...برکت از این زیباتر...!؟❤️ ❤❤️عاشقم باش که عاشقتم عشقم‌‌❤‎‎‌‌‌‎‌‌‌‎‌‌‌‎‌‌‌‌‎‌‌‌‎‌‌‌‌‎‌‌‌‎‌‌‌ ‎‌ ‌‌‌‌‌‌
اونا که زیر آوار موندن چی میشن؟ 😔 اونجاها خیلی سرده 😢

خدا فقط بهشون صبر بده 

تا حالا۱۵۵نفرو پیدا کردن  

از تو حرکت از من دوست داشتن...برکت از این زیباتر...!؟❤️ ❤❤️عاشقم باش که عاشقتم عشقم‌‌❤‎‎‌‌‌‎‌‌‌‎‌‌‌‎‌‌‌‌‎‌‌‌‎‌‌‌‌‎‌‌‌‎‌‌‌ ‎‌ ‌‌‌‌‌‌
تا حالا۱۵۵نفرو پیدا کردن    

😔😔😔