2777
2789
عنوان

خدا...

| مشاهده متن کامل بحث + 1012 بازدید | 76 پست

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

توی رکنا نیوز نوشته خیلیییییی شدیدتر از بم بوده 

ادمها را نباید به هر قیمتی نگه داشت . همه برای ماندن نمی ایند. ادمی که میماند جنسش با دیگران فرق دارد.....برای ماندنش مجبور نمیشوی خودت را تغییر دهی .اینو بیاد داشته باش برای نگه داشتن ادما نباید خودتو زیر پا له کنی.....ادما باید با دلشان بمانند نه با جسمشان....
خدا به بازمانده ها صبر بده زلزله خيلي وحشتناكه ما ١٧سال پيش تو شهرمون همه مردم تو حياطشون چادر ...

اره واقعا خدا بهشون صبر بده بقول یکی از دوستان عمق فاجعه هوا که روشن بشه کامل مشخص میشه ولی باز انشاالله امار کشتها بالاتر نره

اون کدوم کشوریه که ۸۵میلیون جمعیت داره و بلا استثنا همشون واسه هم متاسفتن؟   نمیدونید؟؟؟😕.     واقعا براتون متاسفم 😂😂😂

برو ببین 

سرپل ذهاب ۹۷ نفر

بقیه شهره هم هستن۱۴۰ نفرن

ادمها را نباید به هر قیمتی نگه داشت . همه برای ماندن نمی ایند. ادمی که میماند جنسش با دیگران فرق دارد.....برای ماندنش مجبور نمیشوی خودت را تغییر دهی .اینو بیاد داشته باش برای نگه داشتن ادما نباید خودتو زیر پا له کنی.....ادما باید با دلشان بمانند نه با جسمشان....
توی رکنا نیوز نوشته خیلیییییی شدیدتر از بم بوده 

جدی؟😔 بم که خیلی بد بود خیلیا از بم اومدن کرمان برای سکونت ... 

اون کدوم کشوریه که ۸۵میلیون جمعیت داره و بلا استثنا همشون واسه هم متاسفتن؟   نمیدونید؟؟؟😕.     واقعا براتون متاسفم 😂😂😂
وااي خدا مي گن تا حالا ١٥٠ نفر مردن 😭😭😭 راسته؟

نمیدونم 😭😭😭

ولی هوا روشن بشه تازه مشخص میشه... خدا صبر بده به اونایی که زیر اوار موندن ای خدا کمکشون کن 

تهرانم میاد😯😯😯

نه دیگه هرجا قرار بود بیاد اومد تموم شد رفت ...

سلام صبح بخیر این رکنا نیوز موثقه؟

اره بابا  من خیلی رو خبر حساسم خیالت تخت