2777
2789
عنوان

رفتار دوستم

182 بازدید | 17 پست

ی دوست داشتم از دوره ابتدایی هم محله ای بودیم ولی از ابتدایی ب بعد مدرسمون جدا شد، بعد چند سال که دبیرستانی و پشت کنکوری  شدیم گاهی همو میدیدیم ، شهر ما اون زمان خیلیی اوضاع فرهنگیش داغون بود وقتی دوتا دختر تنها بیرون میرفتن خیلی ضایع بود و پسرا اذیت میکردن( تقریبا صحبت ده سال پیشه)، چندباری پیش اومد باهم بیرون رفتیم من کلی لباس داشتم و خیلی هم قرطی بودم و هستم ، یکیشون ساده بود بین لباسام دوتایی بیرون میرفتیم اونو میپوشیدم که پسرا اذیت نکنن ، چند بار چه پیش خودم چه پیش جمع همش میگفت بعضیا رو هر چی میبینم همش یه پالتو تنشونه کاملا مشخص بود منظورش منم وهمش پوز خند میزد ، خیلی از چشم افتاد و کلا ارتباطمو باهاش کم کردم ، تا اینکه چند وقت بعد رفته بود توی رابطه و همش زنگ و پیام میداد ابجی بیا راهنماییم کن فلان به مشکل برخوردم بهم گفت تو این مدت که خیلی از هم خبر نداشتیم تو چی رل نزدی گفتم نه ، یهو برگشت گفت خیلیا شناگرای ماهرین ولی اب نیست واسشون ، ادامشو بعدی میگم

۱۵ سال عینک می‌زدم، صبح‌ها دنبال عینک می‌گشتم، تو مهمونی‌ها نگران خط عینک بودم و آرایش چشمم درست درنمی‌اومد… 🥺

واقعاً خسته شده بودم! 😩💔

تا اینکه پیش دکتر کیوان رضایی تو بیمارستان نور لیزیک کردم 💕

عملش انقدر ساده و راحت بود که خودم تعجب کردم! فقط چند دقیقه طول کشید و اصلاً درد نداشت 😍

الان بعد از ۱۵ سال، بدون عینک بیدار می‌شم، راحت آرایش می‌کنم، با بچه‌ها بازی می‌کنم و تو هر عکسی احساس زیبایی و آزادی می‌کنم ✨💖

واقعاً بهترین تصمیم زندگیم بود.

گفتم اگر کسی عینکی هست و دنبال دکتر میگرده از اینجا میتونه باهاشون مشاوره بگیره

اون تایم تازه وارد رابطه با ی شخص متاهل شده بود خیلی راهنماییش کردم که طرف داره ازت سواستفاده میکنه و این صحبتا ولی با این وجود هیچوقت بهش تیکه نپروندم که معذب بشه ، ولی بخاطر این حرفش کلا دیگه قیدشو زدم همش پیام میداد نه سین میکردم نه زنگاشو جواب میدادم از هر بیست تا پیام شاید یدونه میگفتم کار دارم سرم شلوغه نمیتونم جوابتو بدم ، تا اینکه ی روز دیدم زر زر زنگ میزنه ول کن نیست هرچی جواب نمیدم بالاخره برداشتم وسط صحبتاش گفت وای اجی بدبخت شدیم منو تو نه ازدواج کردیم نه چیزی دیدی چحوری بدبخت شدیم ، من که کلا قصدشو نداشتم ،یهو روز بعد دیدم پیام داد ابجی فردا عقدمه شوهر کردم ، ولی فک کن چقد عقده ای که روز قبلش میخواست بهم بگه تو بدبختی شوهر نکردی نمیدونست چجوری تیکشو بنداره اینکارو کرد ، خلاصه منم کلا دیگه همون تماساشم جواب نمیدادم الان باز مدام زنگ و پیام واقعا ازش خوشم نمیاد ، شما باشین چیکار میکنین؟

اون تایم تازه وارد رابطه با ی شخص متاهل شده بود خیلی راهنماییش کردم که طرف داره ازت سواستفاده میکنه ...

ببین یکک بار بهش بگو نمیخوام باهات در ارتباط باشم تمومش کن بره .. این آدم مریضه

ببین یکک بار بهش بگو نمیخوام باهات در ارتباط باشم تمومش کن بره .. این آدم مریضه

خیلی پرروئه بهشم بگی میگه وای نه من منظورم این نبود واسه همین کلا ب روش نیاوردم فقط فاصله گرفتم که خودشم علتشو میدونه ولی هربار پیام میداد وای اجی چیزی شده جواب نمیدی کسی الکی چیزی گفته ناراخت شدی  در این پررو

فقط بلاک کات و تمام

جذابترین روز جهان روز ظهوراست...اللهم صلی علی محمد وآل محمد و عجل فرجهم...دوست عزیزم ک امضامو میخونی اگه دوست داشتی ی صلوات برای سلامتی امام زمانمون بفرست ❤️❤️

خیلی پرروئه بهشم بگی میگه وای نه من منظورم این نبود واسه همین کلا ب روش نیاوردم فقط فاصله گرفتم که خ ...

باید هرطور شده باهاش قطع ارتباط کنی بنظرم .. تمام راهارو امتحان کن 😐😂 بگو "این دوستیمون کاملا یکطرفس و من هیچ علاقه ای ندارم باهم درارتباط باشیم لطفا مزاحمم نشو " جوابشم دیگه نده بلاکش کن از همه جا