2777
2789
عنوان

خودکشی

| مشاهده متن کامل بحث + 249 بازدید | 23 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

باید ایمان پیدا کنی که با خودکشی هیچ درد و رنجی تمام نمیشه،بلکه از این دنیا به دنیای سخت تری وارد میشه. مشکلاتی که توی این دنیا داریم بلاخره روزی تمام میشه ، اما با خودکشی تا ابد با همون مشکلی که به خاطرش جونه خودت رو گرفتی باید روبه رو بشی ... زندگی پس از زندگی تجربه کسانی که خودکشی کردن رو ببین

کاش منم یه روزی مثل تو بتونم بیخیال همه چی بشم

همین ک بیخیال شدم فقط بخاطر اینه که به خدا اعتماد کردم 

به خودم گفتم اشکال نداره تهش چن سال طول میکشه شاید توی این قسمت از زندگیم باید ناتوان باشم کی میدونه 

چقد قشنگ گفتی....خوشبحالت ک اینقدر رشد کردی

دلم به خدا خوشه هروق دلم میگیره میرم رو پشت بوم ویس میگیرم حرف میزنم با خدا 

ویس میگیرم چون اینجوری زبونم باز میشه انگار نیاز دارم بدونم ای ویسه میمونه هیچ و پوچ نمیشه حرفام 

نقص انسانیه

راه خیلی خوبیه

این قسمتای زندگیمو دوسدارم یهو میبینم ویسم ۴۵ دقه شده

میگن این دنیا به چشم به هم زدنی میگذره و اینو وقتی می‌فهمیم که مردیم.. من به عنوان کسی که بارها قصد خودکشی به سرش زده اینو میفهمم که همه چیز از درون مغزم شروع شده دنیا همون دنیا بوده این من بودم که گاهی حالم خوب بوده و دنیا رو زیبا دیدم و گاهی انقد بدحال بودم که تمام دنیا رو سیاه و تنگ دیدم.. شاید لازمه آدمی که قصد خودکشی داره یه کم دست نگه داره یکم فیلم مثبت و طنز بیشتر ببینه با آدمای مثبت تر و آدم تری دوستی کنه و ارتباط معنوی شو با خدا بیشتر کنه به طرز عجیبی هروقت به خدا نزدیک بودم همه چیز درنظرم آسون بوده حتی اگه مصیبت بوده ..و وقتی ازخدا دور شدم حتی درزمان بی مشکلی زندگی بهم سخت گذشته.. بعد از چندقسمت از برنامه زندگی پس از زندگی دیگه قید خودکشی رو زدم وقتی شنیدم عذابی برای آدمایی که خودکشی کردن بوده که تمومی نداشته و انگار هیچ رحمتی اونجا نمی تابیده و بدترین جایگاه رو داشتن..و شنیدم آدمایی که بعد از خودکشی پشیمون شده بودن و حتی به اطرافیان التماس کردن که نجاتشون بدن ولی متأسفانه از دنیا رفتن.. خودکشی و افسردگی چیز عجیبیه جنگ بین مغزی که مردن میخواد و جسمی که زندگی می طلبه.. قطعا فکر کردن به آدمایی که بعد از ما سرنوشت شون نامعلومه میتونه ما رو برای ادامه زندگی مصمم تر کنه