2777
2789
عنوان

میشه بیاین

72 بازدید | 2 پست

من چندروزسمت چپ سینم تیرمیکشه احتمال داره ازقلبم باشه😢😢خیلی این چندروزه فکرم مشغوله و درگیرم خیلی بدتیرمیکشه وقت نکردم برم دکتر😔😔.دردش بحدیه ک بعضی اوقات نفسم بندنمیاد. ی سوال دیگه دریچه قلب گشادباشه چ مشکلی پیش میاد؟

منم بعضی موقع ها نزدیکه پریودم سمت چپم خیلی درد میگیره نفسم بالا نمیاد ولی بعد از چند روز خوب میشه تا ماه بعد نزدیک پریود . نمیدونم علتش چیه 😕

اندی میگه : خوشگل محلمون توی شهر ما تکه . مهربونو شیرینو اما سراپا کلکه . منو میگه هاااا 😎😎خخخخ
منم بعضی موقع ها نزدیکه پریودم سمت چپم خیلی درد میگیره نفسم بالا نمیاد ولی بعد از چند روز خوب میشه ت ...

ن من اینجورنیستم😑راستش ۷سال پیش دکترگفت دریچه قلبت گشاده تنگی نفس دارم دوروزبودنفسم بالانمیومدرنگم کبودشده بودمادرم انقدرزدم ازپشتم تاراه نفسم ی کم بازشدباخمیازه فقط نفس میکشیدم چندوقته درددارم توناحیه سمت چپ سینم الانم دردارم😢😢نفسم بزوربالامیاد

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.