Fatemeh4131 مدیر استارتر عضویت: 1395/04/27 تعداد پست: 5684 عنوان یه سوال +هشده!؟ 226 بازدید | 20 پست سلام شب همگی بخیر تازه پری تموم شده، توی رابطمون جلوگیری طبیعی داشتیم الان مطمئن نیستم خیلی استرس دارم بنظرتون اگه بفرض یه کمیم ریخته باشه چقد احتمال حاملگی هس بعد از پریود؟میخوام قرص اورژانسی بخورم اما چون از اول سال تا الان میشه بار سوم شوهرم نمیذاره اما از طرفیم خیلی استرس دارم 😖 امن یجیب المضطر اذا دعاه و یکشف سوبرای شفا بیماران دعا کنیم خیلیا منتظر سلامتی عزیزانشونن و چشم به راه... خدا میگه منو صدا کنید تا شما رو اجابت کنم 🤲🏻 1396/08/22 | 01:40 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
Fatemeh4131 مدیر استارتر عضویت: 1395/04/27 تعداد پست: 5684 کاربر محترم این قبیل سوالات رو تو کلینیک بپرسید. ببخشید اما تا جواب بدن یه هفته طول میکشه فقط دو روز واسه قرص وقت هست قبلا هم پرسیدم این مدل سوالا دیر جواب میدن امن یجیب المضطر اذا دعاه و یکشف سوبرای شفا بیماران دعا کنیم خیلیا منتظر سلامتی عزیزانشونن و چشم به راه... خدا میگه منو صدا کنید تا شما رو اجابت کنم 🤲🏻
ندا_ندایی عضویت: 1395/08/11 تعداد پست: 15070 اگه مشکلی نداشته باشی کم و زیاد نداره باردار میشی . من وقتی میام نی نی سایت 👈 👇👇👇بعد از ترکیدن و تعلیقی دوباره برگشتم دیگه نبینم تاپیک سیاسی بزنیداااا 🚫شما تاپیک میزنید من میترکم🔫🚨🔥
ندا_ندایی عضویت: 1395/08/11 تعداد پست: 15070 فک کردم اون یکی18+ س من نیز من وقتی میام نی نی سایت 👈 👇👇👇بعد از ترکیدن و تعلیقی دوباره برگشتم دیگه نبینم تاپیک سیاسی بزنیداااا 🚫شما تاپیک میزنید من میترکم🔫🚨🔥
ندا_ندایی عضویت: 1395/08/11 تعداد پست: 15070 تا کلینیک جواب بده من جواب دادم😓😓😓😓 من وقتی میام نی نی سایت 👈 👇👇👇بعد از ترکیدن و تعلیقی دوباره برگشتم دیگه نبینم تاپیک سیاسی بزنیداااا 🚫شما تاپیک میزنید من میترکم🔫🚨🔥
Fatemeh4131 مدیر استارتر عضویت: 1395/04/27 تعداد پست: 5684 به خدا هر چی فکر کردم عنوان نیومد تو ذهنم که بیاین جوابمو بدین😣 امن یجیب المضطر اذا دعاه و یکشف سوبرای شفا بیماران دعا کنیم خیلیا منتظر سلامتی عزیزانشونن و چشم به راه... خدا میگه منو صدا کنید تا شما رو اجابت کنم 🤲🏻
Fatemeh4131 مدیر استارتر عضویت: 1395/04/27 تعداد پست: 5684 اگه مشکلی نداشته باشی کم و زیاد نداره باردار میشی . تخمک گذاری یعنی مهم نیس؟ امن یجیب المضطر اذا دعاه و یکشف سوبرای شفا بیماران دعا کنیم خیلیا منتظر سلامتی عزیزانشونن و چشم به راه... خدا میگه منو صدا کنید تا شما رو اجابت کنم 🤲🏻
ندا_ندایی عضویت: 1395/08/11 تعداد پست: 15070 تخمک گذاری یعنی مهم نیس؟ چند روز بعد از پریودی امکان باردار شدن زیاده .اسپرم هم دو روز زنده میمونه .و اینکه خیلیا با همین فکرا بار دار شدن .حالا هرجور ک صلاح میدونین😐 من وقتی میام نی نی سایت 👈 👇👇👇بعد از ترکیدن و تعلیقی دوباره برگشتم دیگه نبینم تاپیک سیاسی بزنیداااا 🚫شما تاپیک میزنید من میترکم🔫🚨🔥
11pari72 عضویت: 1396/07/30 تعداد پست: 538 تخمک گذاری یعنی مهم نیس؟ من ی ماه پیش زایمان کردم و بچه ی سومم ک حاصل ی نصفه ونیمه ریخته شدن تویباربود دنیااومد😥😥
Fatemeh4131 مدیر استارتر عضویت: 1395/04/27 تعداد پست: 5684 من ی ماه پیش زایمان کردم و بچه ی سومم ک حاصل ی نصفه ونیمه ریخته شدن تویباربود دنیااومد😥😥 وای نگو برم قرصُ بندازم بالا امن یجیب المضطر اذا دعاه و یکشف سوبرای شفا بیماران دعا کنیم خیلیا منتظر سلامتی عزیزانشونن و چشم به راه... خدا میگه منو صدا کنید تا شما رو اجابت کنم 🤲🏻
Fatemeh4131 مدیر استارتر عضویت: 1395/04/27 تعداد پست: 5684 به کیت تخمک گذاری بگیر استفاده کن برای الان خوبه یا واسه دفعای دیگه؟ یه کم توضیح میدی؟ امن یجیب المضطر اذا دعاه و یکشف سوبرای شفا بیماران دعا کنیم خیلیا منتظر سلامتی عزیزانشونن و چشم به راه... خدا میگه منو صدا کنید تا شما رو اجابت کنم 🤲🏻
Fatemeh4131 مدیر استارتر عضویت: 1395/04/27 تعداد پست: 5684 شوهرم میگه خیالت راحت نذاشتم چیزی بشه اما بازم میترسم ای خدا از دست این مردا امن یجیب المضطر اذا دعاه و یکشف سوبرای شفا بیماران دعا کنیم خیلیا منتظر سلامتی عزیزانشونن و چشم به راه... خدا میگه منو صدا کنید تا شما رو اجابت کنم 🤲🏻