2777
2789

دخترا من تو این چند سال کلی برای مربی و برنامه‌های مختلف هزینه کردم ولی هیچ‌وقت نتیجه‌ای که میخواستم نگرفتم.

یکی از دوستام فیتامین رو معرفی کرد و الان بعد از ۶ ماه واقعاً تغییر رو حس میکنم، حتی اطرافیانم هم متوجه شدن 😅

خوبیش اینه که هم تو خونه میشه تمرین کرد هم باشگاه. گفتم اینجا معرفی کنم شاید به دردتون بخوره ❤️

دلیل گلو دردت چیه؟ عفونت کرده یا حساسیت؟ 

اول هوس و شیطنتی پرهیجان بود. نوعی طپش قلب 'شبیه ضربان بود. کم کم همه ی دغدغه ام دیدن او شد انگارکه جذاب ترین فرد جهان بود. هی رفتم وهی دیدم وهی آه کشیدم. دلبستگی ام بیشتر از تاب و توان بود. میخواستم اقرار کنم عاشقم اما... چیزی که عیان بود چه حاجت به بیان بود

هردوساعت اب گرم و نمک غرغره کن..کپسول ازیترومایسین داری یکی بخور یاشربت دیفن هیدرامین رو غرغره کن 

نگران نیستم .همه چیز درست میشود.آب ریخته روی زمین،جمع نه اما خشک میشود.قلب شکسته خوب نه اما ترمیم میشود.وهنوز هم میتوان در گلدان شکسته گل کاشت.
دلیل گلو دردت چیه؟ عفونت کرده یا حساسیت؟

سرماخوردم دکتر رفتم علائم اولم بیحالی و گرفتگی گلو و ابریزش بود بعد سرم زدم بهتر شدم الان سه چار روز گذشته فک کنم عفونت کرده خیلی درد داره نفسم بالا نمیاد

existing is exhausting

سرماخوردم دکتر رفتم علائم اولم بیحالی و گرفتگی گلو و ابریزش بود بعد سرم زدم بهتر شدم الان سه چار روز ...

یک روز کامل صحبت نکن. آب نمک غرغره کن. 

اول هوس و شیطنتی پرهیجان بود. نوعی طپش قلب 'شبیه ضربان بود. کم کم همه ی دغدغه ام دیدن او شد انگارکه جذاب ترین فرد جهان بود. هی رفتم وهی دیدم وهی آه کشیدم. دلبستگی ام بیشتر از تاب و توان بود. میخواستم اقرار کنم عاشقم اما... چیزی که عیان بود چه حاجت به بیان بود