2777
2789

گاهی فکر میکنم بچم خیلی گناه داره 

براش فقط چیزای ضروری رو خریدم نتونستم سیسمونی انچنانی بخرم بیمارستان هم مجبورم دولتی برم سز بخوام باید طلا بفروشم 

خیلی ها هستن سیسمونی عالی برا بچه میخرن بیمارستان خصوصی میرن کادو زایمان طلا و... میگیرن ناراحتم که بچم تو شرایط بد بدنیا میاد و نتونستم براش خیلی کارا کنم 

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

طلا بفروش سز شو

کادو هم ربطی به بچه نداره اینا دغدغه های بزرگاس تا حد امکان واسش شرایط خوب و امنیت روانی فراهم کن با عشق بزرگ بشه

درگیر خاله زنک بازی و رسومات مسخره که هیچ فایده ای نداره هم نشو

عاقبتش خیر باشه چه فکرایی میکنی

چاره ای ندارم جز اینکه پزشکی قبول بشم  کیپاپر  عاشق زندگی  

تورا خدا خودتو درگیر چشم و هم چشمی نکن.مثه آفت میمونه

همین حد هم‌که امکانات فراهم کردی از خیلی ها شرایطتت بهتره

ظاهر زندگی دیگرانو با باطن زندگی خودت مقایسه نکن

خدایا هرچی خیر و صلاحمونه برامون رقم بزن.

برای چیزی که شده خودتو اذیت نکن

الان باید به همچین چیزایی فکر کنی

یه مثال بزنم بنظرت کسی که تو چاه افتاده باید همش خودشو سرزنش کنه یا به فکر این باشه چطور خودشو‌نجات بده

نجات دهنده تو تو آینده ست نه تو گذشته

برای اتفاقیکه افتاده غصه خوردن آب در هاون کوبیدنه

(👰‍♀💍)از کاربران نی نی سایت درس های زیادی گرفتم یاد گرفتم طرز فکر همه انسان ها شبیه من نیست و همه آدمها با اعتقادات خودشان زندگی کنند پس از هرکسی انتظار هر‌گونه رفتاری را داشته باشم❤️به هیچکس اعتماد نکنم شاید متشخص ترین افراد فیکی بیش نباشند❤️احترامم نسبت به افراد را به شعورشان گره بزنم❤️بیش از حد با کسی بحث نکنم چون آرامش خودم از بین خواهد رفت❤️آدمهای بی ادب و عقده ایی را درک کنم شاید گذشته تلخی آنها را به اینجا رسانده❤️

منم دقیقا ۲۳ سالگی بچه دار شدم و آغاز سختی ها و مشکلات اقتصادیمون...الان که ۱۲ سال میگذره میگم کاش الان که به ثبات رسیدیم و تنشهامون از جمله مالی به لطف خدا کم شده میاوردم حس میکنم چه رفاهی چه اعصابی ظلم شده در حق بچم

چه استراحت خوبیست در جوار خودم😊خودم،برای خودم،با خودم،کنار خودم🙃

فقط هرچی داری بفروش بیمارستانتو خصوصی برو سمت دولتی نرو هررررگزززز

قیافه من 🔫😑😑 وقتی توی تاپیک خانومای باردار میرم۰۰۰ از پشت بوم صدای گربه میاد روی بچم اثر نذاره🔫😑 با هندزفری آهنگ گوش دادم بچم ناقص نشه🔫😑تو لقمم مو بود نپیچه دور گردن بچم خفه شه🔫😑یدونه کنجد رو نون بود بچم سقط نشه🔫😑 موز خوردم بچم نیوفته🔫😑 چایی داغ خوردم بچم نسوزه🔫😑 الویه خوردم تخم مرغ خام توی سسش رو بچم اثر نذاره🔫😑 حالت تهوعم قطع شده بچم نمرده باشه🔫😑 داشتم بستنی میخوردم یه تیکش افتاد رو شکمم سنگین نباشه بچم سقط بشه🔫😑😑 درو محکم کوبیدم گوش بچم پاره نشه🔫😑باد پرده رو تکون داد نوار سرپی توی پرده توی هوا معلق نشه روی بچم اثر بزاره🔫😑😑 بچه فامیل با لیزر اسباب بازی انداخت رو شکمم واسه بچم ضرر نداره🔫😑 عطر میزدم تاپم نازک بود ریخت رو شکمم بچم خفه نشه🤕😑😑 کشمش خوردم بچم فلان نشه... یدونه بالشت جابجا کردم بچم ال نشه... مادر شوهرم با این وضعم میخاد بیاد خونمون شب نشینی، مگه چند روز دیگه داری تا زایمان؟ دوهفتمه عزیزم🔫😑😑😑                                                                                                                                                                                                                                    
فقط هرچی داری بفروش بیمارستانتو خصوصی برو سمت دولتی نرو هررررگزززز

هزینه ش زیاده حالا یه دکتر هست زیر میزی میگیره دولتی سز میکنه فقط خدا خدا میکنم تا 38 هفته دردم نگیره وگرنه اورژانسی بشم دکترم دکتر شیفت تو دولتی نباشه اون روز یا باید طبیعی بیارم یا برم خصوصی که هزینه ش خیلی بیشتره