2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اهاانسالله موفق باشی عزیزم و نظرت در مورد شیمی مصلایی چیه؟امید منظورمه؟داره از بیس میگه مثلا موازنه� ...

مصلایی خوبه 

ولی فراهانی هم ببین به نظرم انتخاب بهتریه

🏃🏻‍♀️

اها من نوبانو ثبت نام کردم باهاشبعد از کتاب ایکیو گاج هم استفاده میکنم خوبه به نظرشما؟رشته خوبی اورد ...

من سال دومم بود انقدر زدم فقط زیستو خوب زدم بقیه درسا رو مخصوصا ریاضی حقیقتش گند زدم به خاطر همین پرستاری پردیس قبول شدم که انصراف دادم

اها من نوبانو ثبت نام کردم باهاشبعد از کتاب ایکیو گاج هم استفاده میکنم خوبه به نظرشما؟رشته خوبی اورد ...

ببین خودش بهت میگه چه کتاب بزنی احتمالا از انتشارات نشردریافت بگه تست بزنی سعی کن با تکالیف خودش اول پیش بری بعدش وقت آوردی کتاب خودتو بزن

اها ریاضی کلاس نمیرفتی؟

نه نمی‌رفتم نه ریاضی نه فیزیک رو کلاس نرفتم توشم خیلی ضعیف بودم اشتباه کردم گذاشتمش کنار ،کلا نخونده بودم چیزی ازشون، فکر میکردم با شیمی و زیست و زمین میشه جبران کرد که نشد .اسی من دارم امسال برای کنکور میخونم یعنی تازه میخوام شروع کنم امسال میگن خیلی معدل تاثیر داره ۶۰ درصد شده میخوام نصف تایم رو برای معدل اینا بزارم بقیه شو برای کنکور 

نصف تایم که نیازی نیست روزی سه ساعتم بخونی کافیه

اخه یازدهم هم هست حجم عمومیاش خیلیه لامصب، امسال خداکنه فرصت ترمیم بدن من کنکور ۱۴۰۲ استفاده کردم نگرانم ندن یه وقت