yalda94 مدیر عضویت: 1396/08/07 تعداد پست: 637 عنوان خدایا | مشاهده متن کامل بحث + 284 بازدید | 24 پست خدایا همه هموطنامو حفظ کن خیلی ناراحتم کرمانشاه بزرگترین زلزله اومده خیلی نگرانشونم لطفا خبر بدید کرمانشاهی های عزیز 1396/08/22 | 00:18 7 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
bandangoshti77 عضویت: 1396/07/15 تعداد پست: 4336 همه ایران وعراق زلزله اومده بعضی جاها کم بوده و متوجه نشدن اووف کجا همه ایران 😁😁من ک یزدم چیزی حس نکردم اینجا امن و امان
arthur عضویت: 1396/07/29 تعداد پست: 12706 همه ایران وعراق زلزله اومده بعضی جاها کم بوده و متوجه نشدن خدا بخیر بگذرونه انشالله اتفاقی نیفتاده باشه امیدوارم هرکسی ک منتظر نی نی هستش خدا بزودی بهش یه نی نی خوشکل بده بگو آمیییین دوستان لطفا درخواست دوستی ندید قبول نمیکنم ،ممنون میشم اگه سوالی دارین توی تاپیک های خودم یا خودتون ازم بپرسین 😊
bandangoshti77 عضویت: 1396/07/15 تعداد پست: 4336 عزیزم ماهم خوزستانیم .خیلی زیاد حس شد 😔😔😔😔اره شهر های مرزی بیشتر حس شده مراقب خودتون باشید بیرون بخوابید😔😔😔
مــدادشَمعے عضویت: 1396/05/14 تعداد پست: 709 عزیزم ماهم خوزستانیم .خیلی زیاد حس شد اره ماهم حس کردیم آبادان وخرمشهر ◄ نِوِشتَטּ کــار مـَטּ نیســـتـــ ►
goli7676 عضویت: 1396/06/26 تعداد پست: 3528 منم خوزستانم خیلی بد بود خداجونم شکرت...ممنون بخاطر معجزه قشنگت بعد از ۵سال بهترین هدیتو تقدیمم کردی خدایا خودت نگهدارش باش(انشاالله قسمت همه منتظرا)
bandangoshti77 عضویت: 1396/07/15 تعداد پست: 4336 خدا بخیر بگذرونه انشالله اتفاقی نیفتاده باشه کرمانشاه و ایلام فک کنم فردا مدارسش تعطیل شده اونجا ک همه جارو ویران کرده ۶ نفر هم کشته شدن تو کرمانشاه😔😔😔
arthur عضویت: 1396/07/29 تعداد پست: 12706 کرمانشاه و ایلام فک کنم فردا مدارسش تعطیل شده اونجا ک همه جارو ویران کرده ۶ نفر هم کشته شدن تو کرمان ... 😨وایی خدایا خودت رحم کن به بنده هات .الان یک پیام به یکی ازدوستان که تو نی نی سایت اشنا شدم دادم حالشو بپرسم اونم کرمانشاه است😔خیلی ناراحت شدم امیدوارم هرکسی ک منتظر نی نی هستش خدا بزودی بهش یه نی نی خوشکل بده بگو آمیییین دوستان لطفا درخواست دوستی ندید قبول نمیکنم ،ممنون میشم اگه سوالی دارین توی تاپیک های خودم یا خودتون ازم بپرسین 😊
bandangoshti77 عضویت: 1396/07/15 تعداد پست: 4336 😨وایی خدایا خودت رحم کن به بنده هات .الان یک پیام به یکی ازدوستان که تو نی نی سایت اشنا شدم دادم &n ... خدا خودش ب دادشون برسه 😔😔😔😔حالا خدا کنه کربلایی ها سالم برگردن😲😲کربلا ۴ ریشتر لرزیده😲😲😲
arthur عضویت: 1396/07/29 تعداد پست: 12706 خدا خودش ب دادشون برسه 😔😔😔😔حالا خدا کنه کربلایی ها سالم برگردن😲😲کربلا ۴ ریشتر لرزیده😲😲😲 😢خدا به سلامت مسافر های کربلا رو برگردونه خیلی ها با بچه کوچیک رفتن امیدوارم هرکسی ک منتظر نی نی هستش خدا بزودی بهش یه نی نی خوشکل بده بگو آمیییین دوستان لطفا درخواست دوستی ندید قبول نمیکنم ،ممنون میشم اگه سوالی دارین توی تاپیک های خودم یا خودتون ازم بپرسین 😊
arthur عضویت: 1396/07/29 تعداد پست: 12706 خدا خودش ب دادشون برسه 😔😔😔😔حالا خدا کنه کربلایی ها سالم برگردن😲😲کربلا ۴ ریشتر لرزیده😲😲😲 راستی امروز زلزله تو کرمانشاه و کربلا و.....اتفاق افتاده ؟ امیدوارم هرکسی ک منتظر نی نی هستش خدا بزودی بهش یه نی نی خوشکل بده بگو آمیییین دوستان لطفا درخواست دوستی ندید قبول نمیکنم ،ممنون میشم اگه سوالی دارین توی تاپیک های خودم یا خودتون ازم بپرسین 😊