2777
2789
عنوان

برنامه نویسی

193 بازدید | 12 پست

نظرتون درمورد برنامه نویسی چیه؟ 

من میخوام تابستون برم دانشگاه آزاد یاد بگیرم یه نظرتون خوبه؟ به نظرتون برنامه نویسی برای چه افرادی مناسبه؟ درامدش همونطوری که میگن خوب هست میشه روش حساب کرد؟

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

سلام برنامه نویسی برای هر فردی که بهش علاقه مند هست مناسبه سوالاتتون ناواضح بود وگرنه بهتر میتونستم راهنمایی کنم ولی خلاصه بهتون بگم که دانشگاه رفتن برای برنامه نویسی مزیت حساب نمیشه من یه دوستی دارم که برنامه نویس هست و دیپلم تجربی داشته یکی از دوستام هم کارشناسی معماری خونده ولی هر دو برنامه نویس فوق العاده ای هستند.

برنامه نویسی یک تخصص هست و برای هر تخصصی باید تمرکز و وقت بزاری و دنبال دوره های واقعی و باکیفیت آموزشی باشی تا مسیر یادگیری را کوتاه تر بکنه متاسفانه این روزا همه جا پرشده از کسایی که ادعا میکنند برنامه نویس هستند ولی واقعا نیستند و همچنین پر شده از دوره ی آموزشی و استاد و پکیج فروش در حوزه ی برنامه نویسی که یک درصد هم سواد واقعی برنامه نویسی ندارند و زمینه های کلاهبررداری فراهم شده واسشون چون خیلیا میخان برنامه نویسی یاد بگیرند.

یکی از بهترین دوره ها برای شروع برنامه نویسی دوره ی 12 قدم شروع برنامه نویسیه که سرچ کنید میاد

درباره ی درآمد خودم بگم من راضی هستم و درآمد خوبی کسب میکنم اگر کار دیگری انجام میدادم قطعا به این مقدار درامد نداشتم بازم سوالی بود خصوصی بپرسید

سلام برنامه نویسی برای هر فردی که بهش علاقه مند هست مناسبه سوالاتتون ناواضح بود وگرنه بهتر میتونستم ...

اوکیه مرسی از اطلاعات خوبت من منظورم از دانشگاه آزاد رشته دانشگاهی نبود من هنوز 16 سالمه دانشگاه ازاد ها اکثرا تابستونا کلاسا فوق دارن برای همه و اونجا استاد های خوب درس میدن قیمتا هم از بیرون خیلی بهتره و مدرکی که هم میدن معتبر و برا رزومه کاری خوبه. میشه برا خرید لپتاب خوب برا برنامه نویسی کمکم کنی؟ 

اوکیه مرسی از اطلاعات خوبت من منظورم از دانشگاه آزاد رشته دانشگاهی نبود من هنوز 16 سالمه دانشگاه ازا ...

برای برنامه نویسی دوره ی حضوری و چنین کلاس هایی مناسب نیست دوست عزیز . دوره ی انلاین باید ببینید. لپتاپ هم یه لپتاپ در حد 30 الی 40 برای برنامه نویسی جوابه

نه یکم یاد گرفتنش طول میکشه ولی نه اونقدر زیاد

بستگی داره من در عرض شش ماه برنامه نویسی پایتون و فریمورک جنگو و فلسک رو یاد گرفتم واقعا هم وقت زیادی نذاشتم به اون صورت و اگه صد در صد متمرکز میشدم تو دو ماه جمع میکردم این حرفایی که تو مجازی در اومده نمیدونم باید سالها فلان بشی همش دروغه البته نیازه که شما مبانی رو کامل بلد باشی خب طبیعیه کسی که روشن کردن کامپیوتر را بلد نیست باید ماه ها زمان بزاره اول خود کامپیوتر و اینترنت و بقیه را بفهمه چی هستن