2777
2789
عنوان

خسته از تنهایی🫠🚶🏻‍♀️

77 بازدید | 8 پست

لطفا اگ مخالفین پست نزارید🙂💞

خسته شدم از تنهایی همه رفیقام یکیو دارن برا خودشون حتی شده ی فاب

دخترعمم ۱۵ سالشه رل داره و‌ با پسرای خیلیییی خوبیم رل میزنه.مثلا شرکت داره پسره..یا خواننده ست و..(غیبت نیستااا اینارو ب خودشم میگم با هم راحتیم)

بارها بهش گفتم بچه ای واست زوده ولی حرف گوش نمیده!

ولی من با ۱۷،۱۸ سال سن تنهام خیلییییی

خانوادم خداروشکر خیلیییی خوبن و از همه لحاظ اوکیم ولی همین ک تنهام خیلی بده..

درسمو میخونم،کلاس میرم،باشگاه..ولی بازم کسی نیس ک کنارم باشه :...)

خواستگار داشتم ولی خوشم نیومد دلم میخوااد معلم باشه😁

کسی هست شرایط منو داشته باشه؟چجوری میگذرونین؟

از هیتلر پرسیدند، پست ترین انسانها کیستند؟گفت: "کسانی هستند که در تصرف کشور هایشان با من که بیگانه بودم همکاری کردند، چون وطن مادر است و آنها زمینه سازی کردند تا من حتی برمادرشان مسلط شوم!!"کاربری دست سه تا دوسته👀💕

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

معلم خوب نیست بنظرم😐

چرا😑

ولی من حتی خواستگار داشتم وکیل بود ولی نخاستمش😂💔

از هیتلر پرسیدند، پست ترین انسانها کیستند؟گفت: "کسانی هستند که در تصرف کشور هایشان با من که بیگانه بودم همکاری کردند، چون وطن مادر است و آنها زمینه سازی کردند تا من حتی برمادرشان مسلط شوم!!"کاربری دست سه تا دوسته👀💕

همچنین😄😄🫂🤝ولی واقعا ۱۵ساله با پسر شرکت دار دوست شده با عقل جور در نمیاد😐😐😳

یا یکیش خواننده بود

پسره،پدرش شرکت داشت

عجیبه ولی خواهر من باور نکن تا با چشم خودت ندیدیشنیدن کی بود مانند دیدن👀

عکس پسره رو دیدم خیلی چیتان پیتان بود😂

اووووو پس شاهرخ خانی بوده برای خودش 😂هییی روزگار🤦‍♀️😂

اره والا😂

البته اونم بچه بود ۱۸😐💔

2790
2778

جدیدترین تاپیک های 2 روز گذشته

نی نی یار

saheliiiiii | 6 ساعت پیش
2791
2779
2792