2777
2789
عنوان

نامزد داداشم

518 بازدید | 26 پست

میخاد شانس داشته باشی از زنداداش داشتن به ما اهمیت سگم نمی‌ده خیلی دلم گرفته همیشه فکر میکردم میتونم با زن داداشم رفیق باشیم خوش باشیم ولی الان یه ذره بچه ادعاش میشه حتی یه زنگم بزنه داداشم دعوتش کرد که چرا به خواهرم زنگ نمیزنی منم گفتم پای منو وسط نکش آش نخوره و دهن سوخته شدم الان فکر می‌کنه من به داداشم گفتم 

بچه‌ها اگه امرور خرید سوپرمارکتی دارین، پیشنهادم اینه که خریدتون رو از سوپرمارکت دیجی کالا انجام بدین. 😄

هم تا ۹۹٪ تخفیف داره، هم یه کد تخفیف ۵۰۰ هزارتومنی داره.

کد: ATP5

ارسالشم انگار رایگانه

من گفتم اینجا هم بذارم شاید به دردتون بخوره. 🌸

والا زن داداش من نیومده صابخونه شده. منتطرم ی چی بهم بگه برینم بهش فعلا ده روزه عقد کردن از الان کل دروعاشون رو میشه ک هیچ ادعاشونم بالاست قرو فرم میان برامون. 

یا من یا هیچکس همون خودم
والا زن داداش من نیومده صابخونه شده. منتطرم ی چی بهم بگه برینم بهش فعلا ده روزه عقد کردن از الان کل ...

من واقعا انتظاری ازش ندارم حوصله زندگی خودمم ندارم چه برسه به اونا فقط اینکه داداشم رفته گفته اعصابم خورده فکر می‌کنه من به زنگ زدنش نیاز دارم 

چرا باید به شما زنگ بزنه؟منم خواهر شوهرم .هیچ وقت به برادرم نمیگم عروس چرا یه زنگ نمیزنه.ولش کن بابا ...

منم نگفتم زنگ بزنه اینکه داداشم رفته بش گفته عصبیم 

ینی چه حرف ندارن چیه

یعنی حرفی ندارن دیگه

سلام 

خوبی سلامتی

چه خبر 

هیچی سلامتی

تو خوبی

اره دیگه چه خبر

هیچی خدافظ

این نهایت حرف زنداداش و عروسه

صمیمیتی با هم ندارن

{ خانم هستم }
من واقعا انتظاری ازش ندارم حوصله زندگی خودمم ندارم چه برسه به اونا فقط اینکه داداشم رفته گفته اعصابم ...

بی خیالش خودتو ادیت نکن. 

برادره خواسته درست کنه 

یا من یا هیچکس همون خودم