2777
2789

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

الی جان من 2 دفعه گرفتم هر 2 دفعه درست درومده مخصوصا دفعه آخری واقعا درست بود شاید باورتون نشه کمتر از یکسال هرچی گفته بود اتفاق افتاد الان هرچقدر دنبال خانومه می گردم پیداش نمی کنم
واقعیت داره، ولی بستگی به اون شخصی داره که فال می گیره، معمولا کسانی که خودشون از کسی یاد نگرفتن و انجامش می دن، درست می گن، یک جور حس ششم قوی می خواد، و طرف هم باید واقعا آدم خوبی باشه فال ها رو بگه.معمولا کلاهبرداری هم زیاد شده.
فری جون من قزوینم مثلا من اون مقع نامزد بودم به من گفت پول شوهرت یه جایی گیر کرده زمان میبره ولی حل میشه من اصلا از این موضوع روحم خبر نداشت چون تازه نامزد کرده بودیم وقتی به همسرم گفتم گفت تو از کجا میدونی ؟به نظرتون این تلقین؟یا اینکه فالگیر گفت نامزدین هنوز عقد نکردین سند عقدتونو 3 ماه دیگه می بینم اینم تلقینه؟