2777
2789

سلام دخترا، من چند ساله از سامان‌لعیا خرید می‌کنم و همیشه هم از کیفیت و تنوع کارهاش راضی بودم. چون اینستا نیست، الان کانالشون رو توی بله فعال کردن و بیشتر مدل‌هاشون رو اونجا می‌ذارن با تخفیف و شرایط اقساطی.

گفتم اگه کسی دنبالشون می‌گرده، از اینجا می‌تونه پیداشون کنه

واى اىنجورى نگيد مامجرد ها هم دلمون ميخواد

الهی یدونه بازودارش گیرت بیاد صبح تا شب گازش بگیری آمیییین

نی نی سایتیا من رفتم✋...........انقد خوب بودید که کل وقت منو میگرفتید... شما رو به همع کارام ترجیح میدادم...بحاطر همین مجبورم برم...جمعتون خیلی دوس داشتنی بود..خوش باشید الهی اونایی که نی نی میخوان نی نی دارشن...براتون دعا کردم یه عالمه.شماهم دعا کنسد ما خونه بخریم         راستی.انقدم پشت سر قوم شوهر حرف نزنیییید.....کتی77و عایابنده وکیلم..شمادوتارو ویژه دوس داشتم نمکدونای سایتید😀✋....بچه های خوبی باشید...بوس بوس😂😅 نی نی سایت یادت بمونه یکی بخاطر شما عینکی شداااا  😎

خب دیگه من دست شوهرمو بردارم چش نزنین😂😂😂😂😂😂😂شب بخیر

نی نی سایتیا من رفتم✋...........انقد خوب بودید که کل وقت منو میگرفتید... شما رو به همع کارام ترجیح میدادم...بحاطر همین مجبورم برم...جمعتون خیلی دوس داشتنی بود..خوش باشید الهی اونایی که نی نی میخوان نی نی دارشن...براتون دعا کردم یه عالمه.شماهم دعا کنسد ما خونه بخریم         راستی.انقدم پشت سر قوم شوهر حرف نزنیییید.....کتی77و عایابنده وکیلم..شمادوتارو ویژه دوس داشتم نمکدونای سایتید😀✋....بچه های خوبی باشید...بوس بوس😂😅 نی نی سایت یادت بمونه یکی بخاطر شما عینکی شداااا  😎
2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز