2777
2789
عنوان

به چ ادمي خز ميگيد

| مشاهده متن کامل بحث + 1651 بازدید | 47 پست
هیچوووووقت به کسی نگید خز  خب شاید کسی از لحاظ مالی مشکل داره یا  سلیقه اش یا هر چی... ...

اینجور وقتا زبون داشته باش عزیزم

میگفتی خز مغز تو هست که شعور حرف زدن نداری در ضمن یه وسیله ای قرنهاست اختراع شده به اسم آینه که پیشنهاد میدم حتما نگاهی بهش بندازی😆

مگه چطوری بودی؟ چه پسر بیشعوری

باور کنید خیلی ساده بودم اصلا عجیب و بد نبودم

روسری بلند مانتو شتری شلوار لی.

فکرک نم چون پایین مانتوام کوتاه بلند بود فقط کمی.

ولی اصلا بد نبود!

کاش شهید مدافع حرم بشم

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

هیچوووووقت به کسی نگید خز  خب شاید کسی از لحاظ مالی مشکل داره یا  سلیقه اش یا هر چی... ...

عزيزم ببينيد ارايش پلنگي و اينا ربطي ب وضع مالي نداره ب نظر من شور هرچيزي در بياد بده

بعدشم اون پسر بيخود كرده😟😟😟❤️❤️

لبخند بزن گاه قوسي كوچك ميتواند معماري بنائي را نجات دهد   
اینجور وقتا زبون داشته باش عزیزم میگفتی خز مغز تو هست که شعور حرف زدن نداری در ضمن یه وسیله ای قرنه ...

اون خیلی دور بود

بعدشم من خیلی میترسم با مرد جماعت هم کلام بشم

شانس که نداریم یه دفعه یه چاقویی در اورد  

کاش شهید مدافع حرم بشم

خز کسیه که کلمه خز و جوات-جواد؟ رو سر زبون ها اندخته😆

🍃درشگفتم از شخص متکبّر، که دیروز نطفه اے بوده وفردا لاشہ ای است... عَجِبتُ لِلمُتَكَبِّرِ الَّذى كانَ بِالمسِ نُطفَةً وَيَكونُ غَدا جيفَةً؛ ...امام علی علیہ  السلامـ🌷
هر کسی که منتظره یه چیزی مد بشه حالا بپوشه با انجام بده به صرف مد بودن از خودش نظری نداره

ي چيز ك مد ميشه ديگه تو تن همه هست😟😐

کسایی که با دور و بریاشون میشینن به پچ پچ و خندیدن و مسخره کردن کسی که بخوان ناراحتش کنن بنظرم از همه خزتر و تازه به دوران رسیده ترن

خشم بیش از حد گرفتن وحشت ‌آرد و لطف بی‌وقت هیبت ببرد ،نه چندان درشتی کن که از تو سیر گردند و نه چندان نرمی که بر تو دلیر شوند...
کسی ک با ی عالمه آرایش و موهای درست کرده بوی عرق میده بدنش و همینطور دهنش بو سگ مرده میده. به خد ...

اره دقيقا بعضيا ٧صب پا ميشن ب جا مسواك و عطر و اينا خط چشم ميزنن😑

باور کنید خیلی ساده بودم اصلا عجیب و بد نبودم روسری بلند مانتو شتری شلوار لی. فکرک نم چون پایین ما ...

وا چه پسر خاله زنکی .اتفاقا امسال تایستون هم مانتو جلو کوتاه پشتش بلند مد بود .با وجود اینکه دوس نداشتم این مدلی خریدم ولی الان خوشم میاد ازش.ولی بابام بدش میاد میگه مثل دم روباهه

استارتر ناراحت نشو اما موضوع تاپيكت خوب نيست.شايد به كسي بر بخوره

عزيزم بهتره ب سليقه هم احترام بزاريم 😍

من موضوع تايپك و واضح گفتم