2777
2789
عنوان

حسرت زندگیم

132 بازدید | 16 پست

دلم خیلی از این دنیا گرفته توی بدترین حاله ممکنم هیچ کسو ندارم در عین شلوغی اطرافم غمم غمه خودمه شادیم شادیه خودمه کسی نیست که حاله خوب و بدمو باهاش شریک شم خیلی آرزو داشتم با مامانم با خانواده ام یه رابطه ی خوب داشته باشم پشتم بهشون گرم باشه بدونم اگه یه روز یه جایی گیر کردم کسی رو دارم که بهش پشتم گرم باشه اما از بچگی نداشتم از بچگی ریختم توی خودم الان به حدی رسیدم که دیگه هیچی و هیچ کس خوشحالم نمیکنه توی زندگیم متوقف شدم و منتظرم زندگیم برای همیشه تموم شه بس.

خانومایی که دختر دارین خیلی هواشونو داشته باشین نذارین دختراتون ذره ذره از بین برن توروخدا🖤

5 سال بود منتظر نی نی بودیم ولی خبری نبود🥺

پارسال محرم یه نی نی تو بغل مامانش دیدم که یه لباس سفید پوشیده بود با دوتا بال فرشته پشتش🥹

از مامانش آدرس فروشگاه رو پرسیدم و منم همون موقع یه لباس سقا به نیت بارداری خریدم☺️

باورت میشه امسال منم یه فرشته کوچولو دارم و میخوام ببرمش مراسم شیرخوارگان ؟😍

بیا بزن رو این لینک و لباس محرم نی نیمو ببین🥰

عزیزم درکت میکنم،منم پدرومادرم باکارهای اشتباهشون منوزیرپاشون له کردن،الان توزندگیم همه چیزدارم ولی حسرت یک پدرومادرخوب بدجوربه دلم مونده باکوچکترین چیزی که ازاون ها یادآوری میشه برام اشکام میریزه وفقط آه وحسرت برام میمونه....

عزیزم درکت میکنم،منم پدرومادرم باکارهای اشتباهشون منوزیرپاشون له کردن،الان توزندگیم همه چیزدارم ولی ...

با تمام وجودم درکت میکنم خواهری میدونم چقدر حس و حال بدیه از خدا میخوام اینقدر محکم و قوی بشی و به همه ی آرزوهای قشنگت برسی که دیگه حسرت هیچ چیز و هیچ کسو نخوری مهربونم🤍

بمیرم برای دل رنج کشیدنت خواهر مهربونم.

خدا نکنه مهربونم ، اینقدر دلگیرم بخدا از همه بیشتر ب مادرم میرسم نسبت ب بچه های دیگ ولی اون یه کارای کرده ک نگو اینقدر دلم شکسته حتی ب عشق و علاقه بین منو شوهرم حسودی می‌کنه حاضر نیس من بهترین خونه یا ماشین یا لباس گیرم بیاد چیزی ک مال خودمه دوست نداره نصیبم بشه اینجوریه باورت میشه حتی مادر شوهرم همینجوریه فقط دوست دارن منو شوهرم در رنج وعذاب فلاکت زندگی کنیم 

با تمام وجودم درکت میکنم خواهری میدونم چقدر حس و حال بدیه از خدا میخوام اینقدر محکم و قوی بشی و به ه ...

قربونت بشم مهربونم،همچنین شماعزیزدلم...

ولی میدونی عزیزم آدم ازغریبه یاحتی خواهربرادرضربه بخوره خیلی راحتتره تاازپدرومادرش ضربه بخوره،خیلی سخته بااین قضیه کناربیای که کسی که توربه این دنیاآورده،کسی که قراربوده همه ی پشت وپناهت باشه بعدباهات اینجوری رفتارکنه خیـــــلی سخته😔😔😔

عزیزم خیلی درکت میکنم چون منم خیلی بی کسم خیلی از دست مادر خودمو ومادرشوهرم کشیدم

آخ بمیرم واسه بی کسیمون😭

منم وقتی به گوشم میرسه مادرم پشت سرم چه حرفایی زده آتیـش میگیرم.هرچی میگذره بیشترازروزقبلش ازشون متنفرمیشم😔

فدات گلم واقعن سخته آدم از مادر خودش ضربه ببینه دست مادر شوهرمو از پشت بسته

قربانت،آره منم اونقدری که ازمادرم زخم خوردم ازمادرشوهرم بدی ندیدم،الان بامادرشوهرم رفت وآمد دارم ولی بامادرم قطع رابطه کردم،ولی هنوزم دست ازسرم برنمیداره وهمش میشینه پیش بقیه به دروغ بدگویی میکنه،وقتی دروغاشومیشنوم ازخودم بدم میادکه دخترهمچین مادری هستم....

2790
2778
2791
2779
2792