مطمئنم گفته بودی : با توعم تا روز مرگ 🫂 من فقط شک میکنم گاهی ... مبادا مرده ام 🪦 چه کردی با دل و جانم💔 که من از ریشه ویرانم 🍂 کمی با من مدارا کن🥲 مگر من خاک ایرانم 🫠
زیباترین دختران جهان دختران کار، دختران روستاها و دختران بلوچ هستند که در فقر مطلق «زیبایی» را با سادگی، همدلی، عشق و تلاش معنا می کنند! ...نه دخترانی که در نهایت ناز و نعمت با همه گونه ابزار و ترفندها تلاش می کنند تا خود را در نظر ظاهر پسندان زیباتر جلوه دهند و ارزش انسانی خود را در حد کالایی تبلیغاتی که در معرض نمایش و فروش باشد به زیر می کشند!! به امید بیداری!!🙏🏻😏
راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی میگرفتم یا سخت بود یا وزنم برمیگشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهمتر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.
عهه چه خوب پس واقعیه یه مدت میخوام استفاده کنم همش میگم نکنه واقعی نباشه فقط وقتم رو بگیره الکی
سازنده ش مهمه تو یوتیوب که بارگذاری میشه فرمتش تغییر میکنه الان من از خارجی ها kottie رو راضی بودم مخصوصا ساب های بینیش یا نیمرخ kapelsu رو
زیباترین دختران جهان دختران کار، دختران روستاها و دختران بلوچ هستند که در فقر مطلق «زیبایی» را با سادگی، همدلی، عشق و تلاش معنا می کنند! ...نه دخترانی که در نهایت ناز و نعمت با همه گونه ابزار و ترفندها تلاش می کنند تا خود را در نظر ظاهر پسندان زیباتر جلوه دهند و ارزش انسانی خود را در حد کالایی تبلیغاتی که در معرض نمایش و فروش باشد به زیر می کشند!! به امید بیداری!!🙏🏻😏