2777
2789
حرفی ندارم قهرم

باشه فرزندم

لطفاً هروقت وقت داشتی میتوانیم باهم صحبت ساده ای بکنیم؟

راجب درسای مدرسه و علوم قرانی

انسان مولد شرایط نیست،شرایط مخلوق انسان است.(بنیامین دیزرائیلی).....اگه جوابتو ندادم بدون حوصله بحث با ادم بی منطق نداشتم 🤎....اگه جواب منطقی نداشتی به پروفایل و کاربریم گیر نده کارت خیلی داغونه🥱روزی منم بخشی از این آسمون میشم✨

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

مصرفش روده رو تنبل نمیکنه؟اخه دیدی مثلا من برگ سنا مصرف میکنم سریع بهم اثز میکنه اما میگن زیاد نخوری ...

اینو نمی‌دونم ولی دیگه هر روز مصرف نمیکنه مثلا هفته ای دو بار

کاربری دست سه نفره ...هر سه نفرشم خودمم🤪
بخدا عصبانی میشم اینطوری نکنماییدی گارووو😐🤣

مگر نمی‌خواستی مودب باشم؟🧑‍🦽

انسان مولد شرایط نیست،شرایط مخلوق انسان است.(بنیامین دیزرائیلی).....اگه جوابتو ندادم بدون حوصله بحث با ادم بی منطق نداشتم 🤎....اگه جواب منطقی نداشتی به پروفایل و کاربریم گیر نده کارت خیلی داغونه🥱روزی منم بخشی از این آسمون میشم✨

نقریبا مث برگ سناس درسته؟اخه برگ سنا میخورم سریع بهم اثر میکنه اما خودم نمیخام بخورم زیاد میگن روده ...

بزن گوگل دربارش بخون واسه معده هم خیلی خوبه از عطاریا میتونی بخری قشنگ باید بزاری دم بکشه لعاب بده 

میشه اگه امضامو خوندی یه آیت الکرسی برای حل مشکلم بخونی یا حتی فقط یه صلوات 🥺💔  بخوان دعای فرج را دعا اثر دارد دعا کبوتر عشق است بال و پر دارد بخوان دعای فرج را و عافیت بطلب که روز گار بسی فتنه زیر سر دارد بخوان دعای فرج را و نا امید مباش بهشت پاک اجابت هزار در دارد اللهم عجل لولیک الفرج ❤️