2777
2789
عنوان

کیسه آب

215 بازدید | 9 پست

چه جوری متوجه میشیم کیسه آب پاره شده؟؟؟

درده واژن میتونه نشونه زایمان باشه؟؟؟

تورو دیدم خدا خندید من از عشقه تو حظ کردم با تو من کل دنیارو تو یک لحظه عوض کردم😍😍😍

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

شوخی کردما ناراحت نشی

من همکلاسی دانشگاهم کیسه آبش پاره شد میگفت کم کم آب از بدنم خارج میشد بعد یه ذره سرعت تخلیه آب بیشتر شد 

درحدی بود که بچه رو کامل تو شکمش حس میکرد 

سریع بردندش زایمان کرد

اگه پاره بشه ک یهو حجم زیادی آب داغ ازت خارج میشه....ولی اگه سوراخ بشه به مرورکم میشه وخطرناکه....اگه حس میکنی ازت کم کم أب خارج میشه یه نواربذار تایک ساعت سعی کن چن بارسرفه کنی اگه دیدی نوارت خیسه بروبیمارستان

شوخی کردما ناراحت نشی من همکلاسی دانشگاهم کیسه آبش پاره شد میگفت کم کم آب از بدنم خارج میشد بعد ...

مرسی عزیزم

تورو دیدم خدا خندید من از عشقه تو حظ کردم با تو من کل دنیارو تو یک لحظه عوض کردم😍😍😍
اگه پاره بشه ک یهو حجم زیادی آب داغ ازت خارج میشه....ولی اگه سوراخ بشه به مرورکم میشه وخطرناکه....اگ ...

ممنونم

يه اب چسبناك و گرمه ببخشيد مثل اينه كه إدرار كردي ولي غليظتره و داغه و نميتوني جلوشو بگيري كه نريزه يه دفعه خارج ميشه براي من كه داشتم ميخوابيدم تو رختخواب بود

كاش از شاخه سرسبز حيات گل اندوه مرا ميچيدي.  كاش در شعر من اي مايه عمر  شعله راز مرا ميديدي
يه اب چسبناك و گرمه ببخشيد مثل اينه كه إدرار كردي ولي غليظتره و داغه و نميتوني جلوشو بگيري كه نريزه ...

مرسی

درد هم داشتی؟

هفته چند بودی؟

مرسی درد هم داشتی؟ هفته چند بودی؟

هفته ٣٦ بودم 

نه درد نبود همينطوري يه اب گرم ولي زياد ازت خارج ميشه من خودم نفهميدم وقتي ديدم تشكم خيس شده پريدم بعد وايسادم ديدم همينطور داره مياد

كاش از شاخه سرسبز حيات گل اندوه مرا ميچيدي.  كاش در شعر من اي مايه عمر  شعله راز مرا ميديدي