likeamooninnight مدیر استارتر عضویت: 1403/05/25 تعداد پست: 4141 عنوان کنکور تجربی 117 بازدید | 4 پست کسی هست که بدونه برای ترمیم یازدهم و دوازدهم تجربی دقیقا کتاب با کدوم کد رو باید بخونیم ؟پشت کنکوری هستم همیشه از خدای خوشگلم مچکرم که پیشمه و حواسش به من هست خیلی خیلی دوست دالم🥺❤️ 1403/08/10 | 18:15 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
17elahe عضویت: 1402/05/06 تعداد پست: 8059 سلام عزیزم خوبی؟ میشه بگی چطور از هنز به دراند رسیدی؟ دقیقا هنرت چی بوده گلم؟ من تابلو دکوراتیو بلدم کالیگرافی بلدم رزین بلدم تابلو ماه بلدم اینه ماه و اینه دریا و.... فقط نمیدونمچطور استفاده کنم ایشالا ک خیره
mahi_zizi عضویت: 1401/05/01 تعداد پست: 1493 عزیزم میشه درخواستمو قبول کنی ی سوال داشتم راجب نویسندگی گاهی میخندیم یه یاد روزهایی که گریه میکردیم و گاهی گریه میکنیم به یاد روزهایی که میخندیدیم 🫂🦋
likeamooninnight مدیر استارتر عضویت: 1403/05/25 تعداد پست: 4141 سلام عزیزم خوبی؟ میشه بگی چطور از هنز به دراند رسیدی؟ دقیقا هنرت چی بوده گلم؟ من تابلو دکوراتیو بل ... من پیج اینستا زدم در واقع طرح هامو میفروشم بستگی داره چقدر طرفدار داشته باشم مثلاً یه نفر میاد طرحمو ۲۰تومن میخوره و یه هفته سه تا طرح میکشم همیشه از خدای خوشگلم مچکرم که پیشمه و حواسش به من هست خیلی خیلی دوست دالم🥺❤️
17elahe عضویت: 1402/05/06 تعداد پست: 8059 من پیج اینستا زدم در واقع طرح هامو میفروشم بستگی داره چقدر طرفدار داشته باشم مثلاً یه نفر میاد طرحمو ... میشه پیجتو بدی؟ ایشالا ک خیره