2777
2789
عنوان

خیانت

140 بازدید | 12 پست

اینکه فکر کنی با دیدن مردی تو خیابون داری خیانت میکنی و ذهنت همش بهت بگه که تو با این مرد خیانت میکنی و هرچی سعی کنی ذهنتو‌ منحرف کنی بدتر بشه و وسواس فکریت به حدی برسه که نتونی پسر ببینی و ذهنت همش بگه برو فلان کارو کن در صورتی که از فکرت هیچ لذتی نبری خیانته؟

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

نه عزیزم

وسواسه 

باید درمان بشه خیانت نیست

هیچ‌چیزی انقدر مقدس نیست که نشه زیر سوال بردش!!  زندگی که یک‌بار زیرسوال نره ارزش زیستن نداره                                       مَن اَز مَن مُردَمو پیدا شدم باز!!

یعنی هر مردی رو میبینی بهش حس پیدا میکنی ؟

یک عدد آبان ماهی🍁                                               کاربری دست دو نفره‌‌.                                             اسم من گیسو🧷🦋 صدام میکنن گیسو‌کمند🦋 یه دهه هفتادی ( 79 ام)😁😂 ته تغاری خانواده منم دختر کوچیکه 😆 دارای خواهر زاده و برادر زاده خیلی شیرین زبون و شیطون 🥺 

نمیفهمم چی میگییعنی هر مردی میبینی مثلا خوشت میاد؟

نه اینکه خوشش بیاد. ذهنش جوری بهش بقبولونه‌ که دیدن هر مردی خیانته‌. و تا مردی رو میبینه ذهنش میگه تو فلان کارو قراره بکنی درصورتی که زنه نه از مرده خوشش میاد و نه لذتی میبره بلکه عذاب میکشه. ساده‌ترین نظری درمورد جنس مخالف مثلا اینکه بگه فلانی چقدر مرتبه‌ بدون نیت خاصی باعث میشه استرس بگیره جوری که ناخودآگاه هیچ مردی رو نتونه عادی نگاه کنه