2777
2789
عنوان

پایبند بودن به برنامه

73 بازدید | 9 پست

من پایه نهم هستم و میخوام رشته تجربی قبول بشم و مدرسه نمونه برم، سالای قبل خیلی کم کاری کردم چون میخواستم برم رشته گرافیک ولی امسال هدفم تغییر کرد از یه طرف دیگه میترسم تجربی نیارم چون معدل هفتم و هشتمم 18 و نیم هست مشاور مدرسمون گفته اگه امسال خیلی خوب درس بخونم و معدلم حداقل نزدیک 20شه مشکلی نیست

من برنامه ریزی کردنو بلدم ولی اینکه چطور به برنامم پایبند باشمو نمیدونم کسی هست اینجا کمکی کنه و از تجربه هاش بگه؟

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

ببین دختر اگر علاقه و استعدادت گرافیکه برو عمرتو تجربی هدر نده

نه واقعا تجربیو میخوام برای رشته گرافیک تحت تاثیر دوستام قرار گرفته بودم تابستون رفتم کلاس طراحی پشیمون شدم و دیدم اصلا استعدادشو ندارم

اولین راهش اینه که اینجا دیلیت اکانت کنی

من زیاد تو نی نی سایت نیستم بیشتر تو اینستام که الان دیلیت اکانت زدم مشکل من اینه که برنامه ریزی میکنم وسطش دیگه بیخیال میشم و نمیتونم ادامه بدم

نه واقعا تجربیو میخوام برای رشته گرافیک تحت تاثیر دوستام قرار گرفته بودم تابستون رفتم کلاس طراحی پشی ...

که اینطور حتما فکراتو بکن ولی باز 

اینو از منی که راهنمیاییم همش ۲۰ بود نمونه قبول شدم دهمم ۲۰ شد بشنو 

من تحت تاثیر اطرافیان که درست خوبه باید دکتر شی اومدم

خودت به چی علاقه داشتی؟ الان نمیشه بری سراغش؟🥲

علاقه ی صد درصدمو هیچوقت پیدا نکردم 

همه معلمام میگفتن تو خیلی باهوشی صدرصد پزشکی قبول میشی 

ولی سال اخر نخوندم 

چون کنکور یه بازی سخت و پیچیدست فقط باید عاشق هدفت باشی تا بتونی دووم بیاری و انگیزه ی ادامه دادن داشته باشی 

من عاشق نبودم 

الان معلمی قبول شدم دلم پیش پزشکیه ولی نمیدونم علاقه ی واقعیمه یا تحت تاثیر حرفای بقیه قرار گرفتم 

ولی استعادادم تو شعر نوشتن که با معلمی راحت تر میتونم دنبالش کنم 

خلاصه برو دنبال چیزی که از شوقش هر رور بتونی ۶ صبح بیدار شی و تا آخر شب براش جون بکنی