2777
2789
عنوان

کسی که قدش کوتاهه گناه نکرده

| مشاهده متن کامل بحث + 965 بازدید | 41 پست

عزیزم بخاطر حرف کسی که ذره ای عقل و دانایی نداره خودت رو ناراحت نکن. همت و طبع باید بلندباشه وگرنه قد بلند بدرد نمیخوره. در ضمن من قدم ۱۷۱ هس

عاشق شو ار نه روزی کار جهان سر آید نا خوانده نقش مقصود از کارگاه هستی...

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

حالا یکی یه چیزی گفته.چقدر مهمه برات..تو ام که حالا اون یه چیزی گفته فوری خونوادشو قاطی کردی

بله مهمه 

شعور و ادب هم خوب چیزیه

خواهرامم گاهی با اکانت من تاپیک میزنن 🤗

مهم نیست الان شما کاربران دارید از مزایای کوتاه بودن قد میگید .

مهم ببخشید کم شعوری غالب در جامعه هست که این تیپ حرفها در جامعه رواج داره ، خواهشاً شما دوستان هم  با گفتن جملات   عیب ندارد و بیخیال باش ، عادی جلوه ندید این جور صحبت کردنها رو 

یکی از کاربرا امضاش قشنگ بود...نوشته بود  واسه دو تا چیز کسیو سرزنش و قضاوت نکن یکی چیزهایی ک در انتخابشون نقشی نداشته مثل شکل و قیافه و خانواده و دوم چیزایی ک در انتخابش نقش داشته ک در این حالتم تصمیمش ب ما ربطی نداره 

السلام علیک یا ابا عبدلله.خدایا تو رو به لب تشنه امام حسین قسم میدم که داداش یکی یه دونه مو شفا بدی😢
عزیزم بخاطر حرف کسی که ذره ای عقل و دانایی نداره خودت رو ناراحت نکن. همت و طبع باید بلندباشه وگرنه ق ...

قربون آدم چیز فهم

خواهرامم گاهی با اکانت من تاپیک میزنن 🤗