2777
2789
عنوان

حسودی

421 بازدید | 18 پست

یکی از فامیلا موقع حاملگی من خیلی حسودی کرد اصن ارتباطش رو قطع کرد با وجودی که اون موقع اون دختر بود.نه دیدنم اومد نه زنگ میزد نه حالم رو می پرسید در جالی که قبلش خیلی نزدیک بود اون موقع چون تنها بودم به کمک فکریش و مجبتش در حد حرف زدن نیاز داشتم خیلی دلم سوخت الان اونم شوهر کرده و حامله اس به نظرتون تلافی کنم.

فقط داریم حرف میزنیم. اونی که میخواد بگه "به من چه "باهاش موافقم .لطفا نظر نزاره. واقعا به تو چه .وقتت رو نلف من نکن.برو یه تاپیک دیگه که بهت مربوط باشه والله

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

فقط میدونم که خیلی حسوده

فقط داریم حرف میزنیم. اونی که میخواد بگه "به من چه "باهاش موافقم .لطفا نظر نزاره. واقعا به تو چه .وقتت رو نلف من نکن.برو یه تاپیک دیگه که بهت مربوط باشه والله

چه ربطي داره اخهههه تازه اونموقع مجرد هم بوده 

من از وقتي حاملم از مادر خودم تا عمه ها و دختر عموها

رابطشون كم بعضي ها قطع كردن تا جايي كه همراه واسه بيمارستان ندارم 

يعني همشون حسودن؟؟؟؟

من به غمگين ترين حالت ممكن شادم  تو به آشوب دلم ثانيه اي فكر نكن

اگر احساس کردی میخوای باهش ارتباط برقرار کنی یا اون میخواد باهت ارتباط داشته باشه, اصلا جلوی این اتفاق رو نگیر. این فرق تو با اونه.

دستی بر تا.رو.ت ، ورق، طالعع بینی، ستاره بینی، قهوه و... دارم..دوست داشتی بیا برات انرژی تو بخونم..از حال و آینده.. (کارم با احترام رایگان نیست)

كسي كه دختره مجرده و بارداري نگذرونده اصلا نه حس حسادت داره نه درك ميكنه كه شما تو بارداري به دوست نياز داري

من به غمگين ترين حالت ممكن شادم  تو به آشوب دلم ثانيه اي فكر نكن

عزیزم خنثی باش ، اصلا هم فکرت رو درگیرش نکن ، مثل همیشه باهاش برخورد کن .

من یک آریایی مسلمان هستم  به وطن و دینم افتخار می کنم ، به بزرگان تاریخ ِ  کشورم و تاریخِ اسلام می بالم ، خود نمایانِ هتاک به دین و ملیتم ، فقط کمبودهای درونی و شعور پایین خود را به نمایش می گذارند ،   برای داشتن زندگی بهتر: بجای دخالت ، قضاوت ، اهانت ، شکایت ، شماتت و عداوت ...،  نقد و اصلاح را از خودمان و خانواده هایمان شروع کنیم و فرزندانمان را درست تربیت کنیم.  خودمان را مریض نمی دانیم وگرنه علاج آسان است . ( آیت الله بهجت ره )          اللهم عجل لولیک الفرج بحق زینب کبری سلام الله علیها
كسي كه دختره مجرده و بارداري نگذرونده اصلا نه حس حسادت داره نه درك ميكنه كه شما تو بارداري به دوست ن ...

اخه همسن من بود . من بچه دومم رو حامله بودم اونم خیلی اون موقع دلش میخواست ازدواج کنه. بعد هم به مجض اینکه فهمید حامله ام دیگه تلفنم رو هم جواب نمی داد.تازه  درسی هم که خونده بود مرتبط بود میتونست مشورت بده

چه ربطي داره اخهههه تازه اونموقع مجرد هم بوده  من از وقتي حاملم از مادر خودم تا عمه ها و دختر ...

اخه  ما تو شهرمون خیلی خانمای حامله رو تحویل می گیریم. می گیم دعاشون مستجابه. کمک کردن بهشون ثواب داره ولی این بنده خدا که جای خواهر بود یهویی به من پشت کرد