2777
2789
عنوان

دلم برای بابا بزرگم میسوزه

| مشاهده متن کامل بحث + 2154 بازدید | 84 پست

مادر بزرگ پسرخالم میگن انقدر بهش تشنگی دادن ک طفلی جونش بالا اومده:) 

اون100به بالا بود طفلییی اخرین ابی ک خورد فوت شد 

خدایا بازم میگم جوون مرگ بشم گیر عروس و داماد ظالم نیفتم 

به امید روز های روشن تر 🩶التماس دعا دارم ازتون🐣 درخواست دوستی نمیپذیرم ندین 💚

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

پدربزرگ پدریه که مامانت بد رفتار میکنه؟

اره درسته ک کلا نقشی تو زندگی مادرپدرم نداشته و پدر از زن اولش بوده و هیچکار برای پدرم نکرده و از ده سالگی تنها بوده اما من میگم چشم ب روی همه چی باید ببندیم الان پیر هست و خداس ک باید پرسشگر و جبران کننده بنده هاش باش ن ما

ماشالله به این زن و این عاطفه واقعاعجیبه👏🏻

بخدا روتین زندگیش اینه،صبح میره صبونه میده ناهار واسش میزاره چون بابابزرگم دیابت داره غذاهای خاص میخوره،داروهاشو میده انسولینشو میزنه،بعد میاد خودش صبونه میخوره باز تایم ناهار میره همون کارا

یعنی اول خودش ناهار و شام نمیخوره،اول میره پیش اون🫠

چو روزی مرا عمر پایان رسید💔زمانی که جانم ز تن پر کشید❤️‍🩹نه تابوت باید مرا بر بدن✨️نه با مومیایی کنیدم کفن🖤که هر بند این پیکرم بعد از این💫شود جزئی از خاک ایران زمین🥺❤️‍🔥     #کوروش_بزرگ

والا ادم قاتل بچه اش وقتی خیلی بره ب دست و پاش بیفته میبخشه

اینا ک پدرمادرتن

انقد برو دست و پاشون ببوس ک راضی بشن تو نگهداری کنی

(متاسفانه) امروزه در حوزه علمیه، دروس اخلاقیِ عملی و سیروسلوک الی الله و عرفانِ شهودی،بطورکلی ترک شده است.  (درحالیکه) آنچه (در حوزه) باید مهم باشد تربیت طلاب به تزکیه وتهذیبِ اخلاقِ عملی وعرفان شهودی است که ماراآشنابحقیقت اسلام میکندوانسانیت رابمامینمایاند.دورانی ک حقیر،نجف تحصیل میکردم نه تنها این دروس طالب نداشت بلکه منع میشد.درس اخلاق نبود،تفسیر وبیان معارف نبود،مطرود وممنوع بود،فقط جمال الدین گلپایگانی بودوبس،اوهم وقتی به نماز می آمدعبا برسرمیکشیدوازعارف بودن اوکسی خبرنداشت وگرنه اوراازنجف بیرون میکردند.بعضی از کتابفروشها که خرید و فروش کتب فلسفه را به نظر برخی مراجع حرام میدانستند کتابِ اسفارملاصدرا رابا انبر برمیداشتند تا دستشان نجس نشود! خدامیدانددرمدت اقامت درنجف،مورداصابت چه تهمتها بودیم و تحمل چه مشکلاتی نمودیم و باچه مرارتها و تلخیهای حقیقی روبرو بودیم.امید میرفت بعدانقلاب درحوزه برای تدریس اخلاقِ عملی ومعارفِ شهودی تاسیساتی نوین برپاشود آنهم نشد! بعدانقلاب، حقیر کتاب لب الباب درسیروسلوک رانوشتم(باموضوع عرفان وسیروسلوک). روزی ازحوزه آمدندوگفتندشما۲کتاب دیگربنویسیدیکی مختصرترازلب اللباب ویکی مشروحتروعمیقتر،تابرای طلاب تدریس شود، گفتم منعی نیست ولی خواندن این کتابهاتااندازه ای مفیداست ن بتمام معنا؛ آنچه جان حوزه هارا زنده میکندوروح اسلام رازنده مینمایدتدریس حکمتِ عملی وتربیت طلاب به عرفان شهودی است ک بنیاداولیه نفوس راتغییر میدهد وآنان رابه طهارت واقعی وحقیقی میکشاندواگرحوزه اینطورشود حاکمانی تربیت میشوندکه مثل دستپروردگان حقیقی رسول و حواریینِ امیرالمومنین علیهم السلام میشوندوقادرندباطهارت ونفس زکیه تاثیر بسیارعمیق درمردم کشورودنیا بگذارندوبه اسلام واقعی سوق دهند.پس ازمدتی جواب آمد که اخلاق وعرفان عملی مرز ندارد ک دسته بندی و تدریس شود!امااین جواب کامل نیس زیراهمانطورکه فقه و اصول و عربی مرزدارد،عرفانِ عملی واخلاقِ شهودی هم مرزداردوبایددنبال اهل خبره ش رفت وبدین بهانه حوزه راازین علوم خطیره ک حکم اساس وبنیان را دارندتهی وخالی نگذاشت.باذکراین مطالب علت اختفای علامه طباطباییهاووگلپایگانیهامشهودمیشودحتی بعدِانقلاب...(بخشی از کتاب روح مجرد اثرعلامه طهرانی رحمه الله)

بنظرم خیلی سعادت بالایی میخاد که با اونایی که سنی ازشون گذشته و کهنسال شدن بامهربونی رفتار کنی صبور باشی و تاحد توانت بهشون رسیدگی کنی... ولی خدا هیچکسی رو محتاج نکنه 

مادر بزرگ پسرخالم میگن انقدر بهش تشنگی دادن ک طفلی جونش بالا اومده:) اون100به بالا بود طفلییی اخرین ...

انقدر دعا جوونمرگی نکن واسه خودت

حداقل انرژی میذاری، دعا عاقبت بخیری کن.

یعنی چی هی جوونمرگ شم جوونمرگ شم؟

و…همیشه بر آن بودم دلی را نشکنم                                          اما وقتی به خود می نگرم                                                  تکه تکه ام…
پدرشوهر مامانته؟طفلکی🥲مامان من با اینکه طلاق گرفته از بابام ولی هنوزم به بابابزرگم رسیدگی میکنه

چقدر مامانت فهمیده خوشبحالت من میگم تو بشین من میام کاراتو میکنم میگه ن تو کاری میکنی اینجا بهش خوش بگذره بمونه

الهی چقد گناه داره طفلی

خب مگه با مامانت بد رفتاری کرده؟

هر حرفی توی تاپیک استارتر زدم یعنی نظر منه و به هیچکس ربطی نداره اگرم که اینو متوجه نمیشن و کلا مشکل دارین توی فهمیدن ریپ بزنین تا توجیه تون کنم عزیزانم ولیییی از هم‌نظرها به خوبی استقبال میشه🤣

انقدر دعا جوونمرگی نکن واسه خودتحداقل انرژی میذاری، دعا عاقبت بخیری کن.یعنی چی هی جوونمرگ شم جوونمرگ ...

والا به خدا راضیم توی این سن بمیرم ولی تو خونه ی اینو اون پشت پا نخورممممم!!!! 

همینم ی دعای عاقبت بخیریه 

به امید روز های روشن تر 🩶التماس دعا دارم ازتون🐣 درخواست دوستی نمیپذیرم ندین 💚

چرا مامانت اینجوری ه قبلا بدی دیده؟؟؟

ن مامانم کلا پسر دوست و از وقتی داداشم تو زندگیش مشکلاتی پیش اومد شبیه روانیا شده مثلا اگ ما چندتا خواهر دور هم لگبم بخندیم نمیتونه ببینه تا اشکمونن در نیاره ول کن نی

بخدا روتین زندگیش اینه،صبح میره صبونه میده ناهار واسش میزاره چون بابابزرگم دیابت داره غذاهای خاص میخ ...

انشالله خدا آخر و عاقبتشونو بخیر کنه♥️

انشالله سایه مادرتون با سلامتی و تندرستی مستدام باشه🌱

و…همیشه بر آن بودم دلی را نشکنم                                          اما وقتی به خود می نگرم                                                  تکه تکه ام…