2777
2789
عنوان

حالم خوب نیست میخوام خودکشی کنم😔💔

1914 بازدید | 116 پست

دارم با گریه تایپ میکنم

هیچوقت تو زندگی دلم خوش نبود از وقتی به دنیا اومدم مشکل قلبی داشتم تا همین حالا حتی نمیتونم یه ورزش ساده انجام بدم

تو زندگیم دوست و رفیق نداشتم نفهمیدم کافه چیه خیابون گردی چیه قرار با رفیقا چیه نتونستم مثل دخترای عادی باشم

اومدم ازدواج کنم طرف ۳ سال بازیم داد بعدشم بدون دلیل ترکم کرد بماند که چه بلاهایی سرم اومد خودکشی و قرص اعصاب و فشار عصبی که سرمه

بار دوم عاشق شدم بهترین سال زندگیم ۱۴۰۲ بود چه لحظه های شیرینی با رضای عزیزم داشتم منو از افسردگی نجات داد فرستادم دانشگاه مثل کوه پشتم بود بهترین رفیقم بود اما اونم دو هفته پیش شب تولدش چپ کرد مهره گردنش شکست الانم پاهاش حس نداره تو جا افتاده بماند که رفتم بالای سرش چه صحنه هایی دیدم...بی کس و تنها افتادم گوشه خونه روم نمیشه بهش سر بزنم چون خونشون بشدت شلوغه

حالم بده میخوام خودمو خلاص کنم دیگه تصمیمم قطعیه حوصله نصیحت ندارم دیگه خسته شدم آرامش میخوام...🖤

🥲🥲عزیزدلم 🫂 

خودکشی راهش نیست ولی

شدی‌،قلبو تنو روحم…! 💗                                                      الهی شکر 🤍.  k.i4.                                          بیشتر میخونم و رد میشم کم پیش میاد پست بزارم اگه خوشتون نیومد لطف کنید بگذرید چون جوابی از من دریافت نمیکنید برای سرگرمی میام و حوصله بحث ندارم ممنونم🤍اگه بازم سعی میکنید نظرتون تحمیل کنید، حق با شماست 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

تاپیک منم راهنمایی میکنید🥰

اقایون اگر شعور داشتند هیچوقت عضو گروه زنانه نمیشدند شاید جبهه بگیرید ولی واقعیته.حالا بگذریم برام دعا کنید به اونی که میخوام برسم تاپیک بزنم بهتون خبرشو بدم دوستای گلم🍃💫

میخوای پشت رضای عزیزت رو خالی کنی گلم

وقتی تو حال بدیت حالت رو خوب کرد حالا تو باید بهش کمک کنی جا نزن 

خودکشی احمقانه ترین کار دنیاست خری اگر این کار رو بکنی مثل چی وقتی جونت از بدنت در میاد پشیمون میشی

"درک نشُده ترین آدمِ پُر درد منم🖤
میدونم ولی دیگه نمیکشم آجی🖤

قربونت برم🥲 

شدی‌،قلبو تنو روحم…! 💗                                                      الهی شکر 🤍.  k.i4.                                          بیشتر میخونم و رد میشم کم پیش میاد پست بزارم اگه خوشتون نیومد لطف کنید بگذرید چون جوابی از من دریافت نمیکنید برای سرگرمی میام و حوصله بحث ندارم ممنونم🤍اگه بازم سعی میکنید نظرتون تحمیل کنید، حق با شماست 

میخوای پشت رضای عزیزت رو خالی کنی گلموقتی تو حال بدیت حالت رو خوب کرد حالا تو باید بهش کمک کنی جا نز ...

میدونم اشتباه ترین کار ممکنه

ولی میدونم رضا با این وضعی که داره دیگه منو نمیخواد🖤