2777
2789

منممم میخواممم

هر حرفی توی تاپیک استارتر زدم یعنی نظر منه و به هیچکس ربطی نداره اگرم که اینو متوجه نمیشن و کلا مشکل دارین توی فهمیدن ریپ بزنین تا توجیه تون کنم عزیزانم ولیییی از هم‌نظرها به خوبی استقبال میشه🤣

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

من

برا منم میگیری زندگیم اشفتس تو دوراهیم🥺💔

زندگی کوتاهتر از اونیکه بخوای ب اتفاقای گذشته فکر کنی پس حذف کن خاطرات گذشته رو بساز زندگی و آینده رو دوباره جوونه بزن پیشرفت کن موفق شو تو لایق بهترینایی💖
کردم ممنون

من معانی ف ال رو میگم چون نوشتنش سخته 

امیدوار باش که سرانجام خواسته ات پیروزیست انچه خواسته ای درانتظار توست و به تو عشق می ورزد، و در اسمان ها و نهان نام تو بر لبانش جاریست. 

𝐇.𝐒💍👰                                                                               تو موندگارترین خاطره عمرِ منی. 🩷      

برا منم میگیری زندگیم اشفتس تو دوراهیم🥺💔

معنی ف ال : 

غم مخور که زندگی از درد ها و شادی ها ساخته می شود 

لحظه ای درنگ با فکر به گذشته های خوب و روشن حالت رو بهتر نمیکند؟ 

تلاش من خواهی رسید اما راهی را انتخاب کن که به نفع توست 

𝐇.𝐒💍👰                                                                               تو موندگارترین خاطره عمرِ منی. 🩷      

معنی ف ال : غم مخور که زندگی از درد ها و شادی ها ساخته می شود لحظه ای درنگ با فکر به گذشته های خوب و ...

یه دنیا ازت ممنونم هرچی ک میخوای خدا بهت بده💖

زندگی کوتاهتر از اونیکه بخوای ب اتفاقای گذشته فکر کنی پس حذف کن خاطرات گذشته رو بساز زندگی و آینده رو دوباره جوونه بزن پیشرفت کن موفق شو تو لایق بهترینایی💖
عزیزم لطفا برا منم بگیر ولی دوتا نیت دارم

اشکال نداره 

معنی فا ل : 

رنج کشیده را نباید ملامت کرد که سخت گیری بر او کاری حرام هست. 

داخل زندگیت داری به یک نفر خیلی فشار میاری که به صلاح تو نیست از اینکار دور شو وگرنه ممکنه لعن و نفرین بشی